Izaberi drvo i saznaj koja ZELJA ti se ostvaruje do kraja meseca!

Izaberi drvo i saznaj koja ZELJA ti se ostvaruje do kraja meseca!

27/05/2022 0 By Lela

Na slici su tri drveta. Izaberi drvo i saznaj kakvo ispunjenje zelje ti ono donosi.

Izaberi drvo broj 1

Izaberi drvo broj 1 i saznaj sta ti porucuje… Mozda vi smatrate drugacije, ali ste osoba koja stvarno nema neki preterani broj zelja. Jer ste vecinu stvari koje ste zeleli sami sebi ostvarili. U odnosu na druge ljude. Vi imate malo zelja, ali svaka od tih zelja koju imate predstavlja nesto posebno vazno za vas. Ipak postoji jedna koja se ”istice” koja je vaznija od svih ostalih. Vi se naravno nadate, kao i svi da ce se ona ostvariti.

PROCITAJTE I: SRECNICI VIKENDA! Saznajte koga ce pratiti ogromna sreca!

Ovo drvo vam porucuje sledece:

”Mozda niste svesni toga ali ste vi vec uticali na to da se ta vasa zelja ostvar. Mozda ste uticali nesvesno, ali kako god da bilo, vasa zelja ce se ostvariti. Ona se nece ostvariti odmah. Prosto, to to nije moguce, ali ce vam se ostvariti do kraja meseca.”. Ovo drvo vam porucuje da ce vasa zelja biti ostvarena.

 

PRIDRUŽITE NAM SE I ZABAVITE SE SA NAMA SVAKOG DANA. KLIKNI >>>OVDE<<<

 

Izaberi drvo broj 2

Izaberi drvo broj 1 i saznaj sta ti porucuje… Vasa zelja do koje vam je najvise stalo nije previse komplikovana, vasa zelja se jednostavno moze ostvariti, ipak potrebno je nesto da ucinite kako bi vam se vasa zelja uskoro ostvarila.

Drvo zelja otkriva sta je potrebno da uradite kako bi vam se ostvarila najveca zelja:

“Da bi vam se ostvarila zelja potrebno je da pokaze mnogo vise vere u njeno ostvarenje. Vi zaista veoma malo verujete u ostvarenje vase zelje. Ako zelite da vam se zelja ostvari morate mnogo vise verovati u njeno ostvarenje. Tek kada pokzete veliku veru u ostvarenje vase zelje, vasa zelja ce se ostvariti“.

Drvo zelja otkriva da vi ne verujete dovoljno u ostvarenje vase zelje. Upravo je to jedan od razloga zbog kojih vam se vasa zelja jos nije ostvarila. Drvo otkriva da cim pokazete veliku veru u ostvarenje vase zelje da ce vam se ona upravo tada ostvariti.

Nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2