KARMA JE NAZAUSTAVLJIVA! Ona stize da kazni, ali i da nagradi! Saznajte kome je za petama!

KARMA JE NAZAUSTAVLJIVA! Ona stize da kazni, ali i da nagradi! Saznajte kome je za petama!

09/09/2023 0 By Lela

Karma je nazaustavljiva i ona kad tad stigne. Kako je tu da kazni, tako je tu i da nagradi. Saznajte koje znake kaznjava, a koje nagradjuje!

Karma je tu, a vi saznajte koga ce da kazni, a koga da nagradi…

PROCITAJTE I BOGASTVO im je SUDJENO: Ovi znaci sada NEMAJU PARA, ali u NAREDNIH DESET DANA im stize VELIKA SVOTA NOVCA!

BIK

Dragi bikovi, karma je tu i vi cete prvi osetiti njeno prisustvo. Vi ste osoba koja sledi svoje principe i ciljeve u zivotu. Kada nesto zelite vi neumorno idete ka svom cilju. Medjutim, nekada znate da se usmerite samo na to i da ne vidite dalje od svojih zamisli. Upravo u ovom periodu  vi cete biti preforsirani svojim ambicijama i ciljevima. Vi zapostavljate najmilije i to nije dobro. Bumerang karme ce vas stici. Na zalost vi cete spoznati kako karma moze da kazni. Znajtee da uvek morate imati vremena za svoje voljene i prijatelje, jer i oni su tu za vas. Vasa nepaznja i odsustvo ce vam doneti lose rezultate.

PRIDRUŽITE NAM SE I ZABAVITE SE SA NAMA SVAKOG DANA. KLIKNI >>>OVDE<<<

Jedan vama veoma drag prijatelj ce se osecati potpuno zapostavljeno i povredjeno. Smatrace da vi niste iskren prijatelj, jer za njega nikada nemate vremena. Vas prijatelj je prolazio kroz tezi period i bio mu je potreban vas savet. Bila mu je potrebna vasa podrska. Vi niste bili tu jer ste se bavili drugim stvarima. Vas prijatelj je veoma razocaran jer on smatra da je uvek tu bio za vas. Ovo je vas veliki minus ivi sami znate da ste bili nepravedni prema toj osobi jer niste obracali paznju na nju. Vas prijatelj ce dase udalji od vas i vi necete moci da ga vratite, jer nemate opravdanje za svoje postupke. Sada cete vi osetiti kako boli njegovo odsustvo.

Nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2