LAV: horoskop za jun! Mogucnost novcanog dobitka!

LAV: horoskop za jun! Mogucnost novcanog dobitka!

31/05/2022 0 By Lela

Lav: horoskop za jun u svim segmentima zivota. Saznajte sta vam ovaj mesecni horoskop porucuje.

POSAO

Lav: horoskop za jun porucuje…

Dragi Lavovi,
Prva dekada juna vam otvara mogućnosti koje samo poželeti možete da ostvaritnapredak u karijeri. Da postignete zaradu kakvu niste uspeli da imate već duži period. Merkur će praviti sekstil sa Venerom koja vlada vašim poljem posla i karijere. Sto će vam omogućiti da uspešno zaključite jedan dogovor koji će vam otvoriti vrata za pokretanje novog projekta koji ste pažljivo i istrajno planirali. Održaćete niz uspešnih poslovnih sastanaka i prezentacija. Od ruke će vam posebno ići trgovina. Merkur će 8. juna ući u znak Device i vaše polje novca. Odakle će praviti trigon sa Uranom koji se nalazi u vašem polju posla i Saturnom koji se nalazi u vašem polju usluga.

PROCITAJTE I: BUNAR ZELJA izaberi i saznaj sta ti lepo porucuje!

Uvešćete uslugu isporuke robe po narudžbi preko internet prodavnice i mobilne aplikacije. Vaše usluge će time biti proširene, a to će vam doneti i stabilnu i sigurnu zaradu. Opozicija Sunca sa Neptunom upozorava vas da budete pažljivi prilikom obrta novca i isplate dugovanja. Izbegavajte da se zadužujete. Kvadrat Venere sa Marsom prouzrokovaće nesuglasice u odnosima sa poslovnim partnerima.

PRIDRUŽITE NAM SE I ZABAVITE SE SA NAMA SVAKOG DANA. KLIKNI >>>OVDE<<<

Mars 13. juna ulazi u znak Vodolije i vaše polje javnosti, dok će Sunce praviti sekstil sa Jupiterom i trigon sa Plutonom. Bićete u mogućnosti da ostvarite veliki profit kroz finansijske usluge, kupoprodaju nekretnina i investiranje u nove projekte. Vaše upravljačke sposobnosti će doći do pojačanog izražaja kao i vaš osećaj za ono što donosi dobru zaradu u narednom periodu. U trećoj dekadi juna Merkur će praviti konjunkciju sa Suncem u vašem polju novca. Sto će biti još jedna povoljna šansa za veliki profit koju ćete mudro iskoristiti. Merkur i Sunce će ući u znak Vage, što će vam doneti nove ideje u vezi saradnje u oblastima trgovine i saobraćaja. Poboljšaćete odnose sa nadređenima.

Nezaposleni Lavovi će dobiti šansu da se zaposle u sektoru trgovine. Na prvom mestu u nekom od većih trgovačkih lanaca. Povoljne mogućnosti imaćete u poslovima lokalnog transporta robe.

Nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2