LAZNA LJUBAV: OVI znaci su sada LUDO ZALJUBLJENI u osobu koja ih LAZE i SLOMICE im SRCE!

LAZNA LJUBAV: OVI znaci su sada LUDO ZALJUBLJENI u osobu koja ih LAZE i SLOMICE im SRCE!

06/01/2024 0 By Lela

Lazna ljubav moze da slomi srce i nanese veliku bol. Ovi znaci zodijaka ce shvatiti da je na zalost njihova ljubav velika laz.

Lazna ljubav ce se desiti ovim znacima zodijaka:

OVAN

Ako ste rođeni u znaku Ovna, pazite – moglo bi vam preti opasnost da vam srce bude slomljenoi da vam se desi lazna ljubav! Ovnovi se lako zaljubljuju i veruju svakome ko im pokaže naklonost. Upravo sada, možda ste do ušiju za nekim ko vas obmanjuje i navlači.

PROCITAJTE  Fatalni susret, jake emocije, vatromet ljubavi sledi OVIM znacima zodijaka!

Ovan, sa optimizmom i entuzijazmom zaronite u romansu, želeći da verujete u najbolje o svom partneru. Ali ta poverljiva priroda može da vas učini lakom metom za neiskrene ljubavnike koji žele da iskoriste vašu dobrotu. Ova osoba vas je verovatno na početku obasipala komplimentima, naklonošću i poklonima da bi vas brzo osvojila.

Sada se njihovo ponašanje menja jer postaju sve udaljeniji, nedostupniji i traže izgovore. Možda su obećali velike stvari koje nikada nisu ispunili. Ne ignorišite ove crvene zastavice, Ovnovi! Ova osoba pokazuje znake lažova i varalice. Ne cene vas onakvim kakvi jeste – njih je samo briga šta im možete dati.

PRIDRUŽITE NAM SE I ZABAVITE SE SA NAMA SVAKOG DANA. KLIKNI >>>OVDE<<<

Biće teško, ali morate se suočiti sa istinom o ovom lažnom ljubavniku i da vam se desila lazna ljubav pre nego što vam razbiju nežno srce na komade. Imaj hrabrosti, Ovan. Prekinite to sa njima sada umesto da čekate da bol postane nepodnošljiv. Zaslužujete mnogo bolje – postoje pošteni i lojalni partneri koji će vas tretirati dobro i u potpunosti vas poštovati. Ne gubite ni trenutak na nekoga ko vas nikada ne bi mogao učiniti istinski srećnim. Što se pre oprostite, pre ćete se izlečiti i pronaći pravu ljubav za koju ste namenjeni.

RAK

Ako ste rođeni u znaku Raka, budite oprezni – vaša emocionalna ranjivost može vas učiniti lakom metom za šarmantnu, ali varljivu osobu koja će vas iskoristiti i moze vas zadesiti lazna ljubav. Kao Rak, skloni ste da vodite srcem, a ne glavom. Žudite za smislenim vezama i intimnošću u vašim odnosima. Nažalost, ovo može da vas zaslepi od mana i laži manipulativnog partnera.

Kada sretnete nekoga ko vas obori s nogu raskošnim iskazima naklonosti i pažnje, trebalo bi da se oglasi zvona upozorenja. Ne ignorišite mučne sumnje u pozadini vašeg uma. Ova osoba može biti uglađen operater koji tačno zna šta da kaže da bi vas pridobio i dobio ono što želi od vas. Pre nego što uđete previše duboko, skinite ružičaste naočare i potražite sledeće crvene zastavice:

Njihove reči i postupci se ne poklapaju. Ako često krše obećanja ili govore jedno, a rade drugo, nisu iskreni prema vama.

Zahtevaju stalnu pohvalu i divljenje. Emocionalno manipulativna osoba će zahtevati vašu stalnu ljubav i odobrenje kako bi ojačala sopstveni ego. Lazna ljubav je sve sto ona moze da vam pruzi.

-Izoluju vas od prijatelja i porodice. Kontrolni partneri će vas odvojiti od vaše mreže podrške kako biste postali zavisni od njih.

Rak, zaslužuješ vezu pune ljubavi u kojoj se osećaš saslušano, poštovano i zbrinuto. Ne pristajajte na manje. Iako može biti teško, naučite da slušate svoju intuiciju. Ako vam nešto smeta u vezi sa vašim novim romantičnim interesovanjem, šanse su da su vaši instinkti u pravu. Bolje je biti sam nego sa nekim ko će ti slomiti srce i slomiti sposobnost da veruješ. Volite prvo sebe pre nego što otvorite svoje srce drugome.

Nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2