LJUBAVNI HOROSKOP za NEDELJU! Karma dolazi!

LJUBAVNI HOROSKOP za NEDELJU! Karma dolazi!

04/12/2021 0 By Lela

Ljubavni horoskop za nedelju za sve znake zodijaka…

OVAN

Ljubavni horoskop za nedelju… Ono sto moramo da kazemo jeste da je ljubav  izmedju vas i jednog bika u ovom slucaju osudjena na propast. Nemojte ocekivati ono sto ne moze da se desi, i nadati se cudu. Sada je zaista najbolje da krenete dalje.

BIK

Vi ste i dalje silno zaljubljeni u jednog raka.No, vi dobro znate da on ne oseca i ne zeli isto sto i vi i to je ono sto je opste poznato. Dakle  najbolje je da stegnete srce i da se udaljite, jer je to jedini nacin da prebolite.

BLIZANCI

Ljubavni horoskop za nedelju… Ono sto je vrlo vazno jeste da vi i dalje mastate o jednom raku. Poenta je u tome da je  on sve ono sto vam  sada  treba. Da ste itekako svesni toga koliko  su zapravo male sanse da se  medju vama nesto desi. Ali, ma koliko vi  znali da su male sanse da  vam se on preda vi ne mozete da dignete ruke…

 

PRIDRUŽITE NAM SE I ZABAVITE SE SA NAMA SVAKOG DANA. KLIKNI >>>OVDE<<<

 

 

RAK

Ono sto moramo da kazemo jeste da je za ljubav potrebno da  se  oboje bore. To u vasem slucaju sada nije   tako i dobro znate da vase emocije nisu  obostrane. Nemojte ocekivati cudo i nemojte vise gubiti svoje vreme na nekog  ko vas ne zeli.

LAV

Vi i dalje zelite da se  u vas zivot vrati jedan ovan.Dobro znate da su jako male sanse za to ali vi ga iskreno volite i prazni ste od kako on nije kraj vas. Mozda bi bilo dobro da   se udaljite  malo od svega kako bi ste mogli da zaboravite.

DEVICA

Ljubavni horoskop za nedelju… Ono sto je jasno jeste da ne postoje sanse da vam jedan rak   prizna da zeli isto sto i vi. Vi  to zapravo dobro znate i jasno vam je da vase emocije nisun  obostrane ali se tesko mirite sa njim. Sve bi ste zeleli kad je on u pitanju.

Nastavak na sledecoj  strani…

Stranice: 1 2