MAGICNA NOC U KOJOJ SU CUDA MOGUCA  je pred nama! Saznajte zasto…

MAGICNA NOC U KOJOJ SU CUDA MOGUCA je pred nama! Saznajte zasto…

22/12/2022 0 By Lela

Magicna noc je pred nama. Velika noc u kojoj su cuda moguca. Veceras pogledajte u nebo i shvaticete zasto je ova noc posebna.

Magicna noc je pred nama zbog zvezda padalica koje ce se pojaviti. Odnosno, veceras ce se desiti kisa meteora Ursida koja ce se veceras najbolje videti.

PROCITAJTE I: VODOLIJAMA ce JANUAR doneti ispunjenje zelje!

Sam pogled u nebo bice zaista magican i odusevice vas. Nebo ce preploviti zvezde padalice. Zamislite vasu najvecu zelju i pozelite da se ostvari. Cuda su veceras moguca samo je vazno da bar malo verujete u njih. Veceras ce se zvezde padalice, odnosno kisa meteora Ursida najvise videti u podrucju sazvezdja Malog medveda. Ovo je podrucje koje je posebno. Upravo zato sto se tu nalazi radijant. Bolje receno u podrucju Malog medveda se nalazi priblzna tacka ulaska u atmosferu. Ovo ce ovu noc uciniti zaista magicnom. Radijantni tok je samo sazvezdje Malog medveda.

PRIDRUŽITE NAM SE I ZABAVITE SE SA NAMA SVAKOG DANA. KLIKNI >>>OVDE<<<

Magicna noc je zaista posebna noc. Postoji i veliki razlog sto je to tako i prema astroloskom predvidjanju.

Upravo prema astroloskim prognozama ovo je idealna noc za neke vazne stvari. Ova noc je idealna za postavljanje zadataka koji su vam od vaznosti. Takodje vazna je za stvaranje planova i ciljeva za buducnost. Veceras zacrtajte sebi ono sto vam je istinski vazno. Takodje magicna noc je idealna za stvaranje zelja. Ovo je noc kada mozete spoznati svoje najdublje zelje. Upravo je veceras pravo vreme za zelje. Pogledajte veceras u nebo, pazljivo ga posmatrajte i pronadjite zvezdu sa trepcucim tragom. Upravo to je vasa zvezda padalica koja ce ostvariti vasu zelju ukoliko je pozelite. Zato ne propustite ovu priliku koju vam daje ova magicna noc.

Nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2