MARIJA je ima sa jakim znacenjem i veoma posebno!

MARIJA je ima sa jakim znacenjem i veoma posebno!

17/01/2023 0 By Lela

Svaka zena koje nosi ime Marija nije ni svesna koliko je posebna i koliko je blagoslovena sto nosi to ime. Ovo ime ima veoma snazno znacenje i nose ga posebne zene.

Drage Marije, vi ste pre svega dobile ovo ime zato sto ste dar od Boga. Ime Marija ima svoje poreklo, znacenje i jacinu koju nosi. Ovo je ime poznato vec vekovima i ne gubi na svojoj popularnosti. U nastavku teksta mi cemo vam otkriti koliko je vase ima vazno i koliko je posebno za zenski rod.

PROCITAJTE I: Carolija ceka jarca, bika iznenadjenje, a ovaj znak ce napraviti veliku gresku!

Ime Marija je od latinskog imena Maria izvuceno i iz herbrejskog imena Marijam. Svima je dobro poznato da je ovo ime nosila Isusova majka. Sveta Bogorodica Marija je simbol uzvisenog, simbol cistote i dobrote. Upravo zbog toga ovo ime nosi to znacenje. Zene koje nose ovo veliko ime simbol su upravo cistote i dobrote. One su nesto posebno i uzviseno. Ko god prati znacenje imena zna da na ovo ne moze biti imun. Bas iz tog razloga mnogo ljudi i dan danas svoje novorodjene kceri nazivaju ovim prelepim imenom.

PRIDRUŽITE NAM SE I ZABAVITE SE SA NAMA SVAKOG DANA. KLIKNI >>>OVDE<<<

Svaka zena koje nosi ovo ime jednostavno je blagoslovena. Dar je od Boga i smatra se bezgresnom zenom. Ona je zena koja jednostavno zraci dobrotom. Svako moze da vidi koliko zena sa ovim imenom ima cisto srce. Ona je neiskvarena i uvek  postupa onako kako joj srce nalaze. Ova zena nema trunke zlobe u sebi. Poznato je da ono sto zeli sebi zeli i drugima. Nikada namerno nikoga ne bi povredila. Ovo ime vazi za jedno od najpoznatijih i najcistijih imena.

Nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2