Mesečni horoskop za maj za osobe rodjene u znaku STRELCA!

Mesečni horoskop za maj za osobe rodjene u znaku STRELCA!

29/04/2022 0 By Lela

Predstavljamo vam mesečni horoskop za strelca u svim segmentima života tokom maja. Saznajte šta su vam zvezde važno spremile ako ste rodjeni u ovom znaku zodijaka.

POSAO:

Mesečni horoskop za maj za osobe rodjene u znaku strelca poručuje – posle dužeg vremena zastoja, uspećete da poradite na pokretanju novog vida usluga u okviru vašeg posla što može da uključuje i uslugu internet prodavnice ili nešto drugo što je vezano za korišćenje savremenih tehnologija   Mada će vam trebati duže vreme da to razradite, na dugoročnom planu će vam doneti stabilnu zaradu.

PROČITAJTE I: Ciganski vikend horoskop otkriva šta vas čeka ovog vikenda!

Nailazićete na teškoće u oblastima saradnje zbog zaostalih i neisplaćenih honorara pojedinim saradnicima. 9. maja Venera ulazi u znak Škorpiona i vaše polje tajni.

Čuvajte se da ne budete uvučeni u nekakve spletke i pazite na svoj ugled.  Druga dekada maja doneće vam mogućnosti za uvećanje finansijskog stanja kroz realizaciju tajnih planova, Takodje kroz investicije koje su išle tajnim kanalima, zahvaljujući sekstilu Jupitera sa Plutonom. Venera će praviti sekstil sa Saturnom što će učvrstiti vaš položaj i stabilizovati stanje na vašem računu. Treća dekada majaće  vam biti pogodna za početak plodne saradnje.

 

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 

 

LJUBAV

Mesečni horoskop za maj za slobodne strelčeve…

Osobe koje su rođene u ovom horoskopskom znaku jesu osobe koje zaista u svakom smislu te reči imati povoljan perod. Jednostavno ovo su osobe koje će se ponašati u svakom smislu te reči odgovorno prema svojoj vezi. Jer će biti te osobe koje će želeti da se ponašaju i vipe nego odgovorno i to jeste jedna velika istina. Tako da generalno gledano u svakom smislu te reči ovo su osobe koje će želeti da reše sve sa partnerom.  Takvim ponašanjem i hoće mnogo toga rešiti, to jeste ono što je zaista i više nego bitno. Tako da je bitno da budete osoba koja će tačno znati kako će se ponašati. Jednostavno treba da se ponašate veoma odgovorno prema sebi  i partneru. I mnogo toga ćete i uspeti da rešite, to jeste jedna generalno gledano velika istina.

Nastavak na sledećoj stranici…

Stranice: 1 2