NAJSRECNIJI DAN DO KRAJA GODINE! Saznajte koji je vasem znaku zodijaka i ne protpustite SRECU!

NAJSRECNIJI DAN DO KRAJA GODINE! Saznajte koji je vasem znaku zodijaka i ne protpustite SRECU!

16/09/2023 0 By Lela

U svetu astrologije, svaki znak zodijaka prolazi kroz različite faze koje donose sreću, radost, izazove i tuge. Ali, znate li koji je najsrecniji dan za vaš zodijak pre nego što ovaj 2023 dođe do svog kraja? Hajde da otkrijemo!

U nastavku otkrivamo vas najsrecniji dan:

PROCITAJTE I: VELIKA DOMINACIJA DO KRAJA GODINE ceka JARCA, RAKA I LAVA! Ono sto ih ocekuje je nesto carobno, OGROMNA SRECA im se smesi!

Ovan (21. mart – 19. april)

Kao vatreni znak, strastveni Ovnovi će imati svoj najsrecniji dan 15. decembra kada Mars, vladaoci Ovna, stvori povoljan aspekt s Jupiterom, planetom sreće. Očekujte iznenadne uspehe i mogućnosti za napredak.

Bik (20. april – 20. maj)

Ljubitelji komfora i stabilnosti, Bikovi će doživeti vrhunsku sreću 19. novembra, dan kada će Venera, vladar Bika, biti u harmoniji sa Neptunom. To će doneti romantične trenutke i savršeno vreme za relaksaciju.

Blizanci (21. maj – 20. jun)

Znak komunikacije, Blizanci, imaće 23. decembar kao srećan dan. Merkur, njihov vladar, biće blizu Jupitera, generišući sreću u poslovnim i društvenim odnosima. Vi cete imati osecaj da letite tokom ovog dana i jednostavno sreca ce vam biti pratilja i icice vam sve od ruke.

PRIDRUŽITE NAM SE I ZABAVITE SE SA NAMA SVAKOG DANA. KLIKNI >>>OVDE<<<

Rak (21. jun – 22. jul)

Osecnajniji znak zodijaka doziveće srecan dan 19. decembra kada Mesec, njihov vladar, bude u bliskom susretu sa Saturnom. Ovaj dan donosi stabilnost, podršku i srecu.

Lav (23. jul – 22. avgust)

Lavovima, vladani od strane Sunca, najsrecniji dan će biti 28. novembar. Mars će ući u Lavovu kuću strasti, dodajući intenzitet i sreću u ljubavnom životu.

Devica (23. avgust – 22. septembar)

Vladani Merkurom, Device će imati najviše sreće 4. decembra, kada Merkur formira lep aspekt sa Plutonom. Ovaj dan obećava transformacije i intenzivno otkriće sebe.

Nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2