Nedeljni ljubavni horoskop porucuje…! Da li je ovo vasa nedelja za ljubav?!

Nedeljni ljubavni horoskop porucuje…! Da li je ovo vasa nedelja za ljubav?!

09/01/2022 0 By Lela

Nedeljni ljubavni horoskop porucuje za sve znake zodijaka…

Ovan

Nedeljni ljubavni horoskop porucuje… Ove nedelje Ovnovi mogu očekivati znaimljivu ljubavnu nedelju. Slobodni pripadnici znaka više će se družiti i mogu upoznati nove ljude. Moguć je susret sa osobama iz prošlosti, pa se neki kontakti mogu obnoviti. Zauzeti će imati utisak da je partner u svom svetu.

Bik

Bikovi ove nedelje sa partnerom mogu razmatrati neke stare ljubavne teme. A međusobni odnosi postaće tema konstantnog preispitivanja. Slobodni pripadnici znaka mogli bi da sretnu osobu koja im je značila u prošlosti. Neki mogu poželeti da obnove kontakt.

Blizanci

Blizanci će ove nedelje biti okrenuti dešavanjima u svojoj porodici. Mnogi će imati susrete sa nekim dragim ljudima, a odnos sa partnerom će se poboljšati. Slobodni pripadnici znaka postaće raspoloženiji za druženje i izlaske i imaće više zanimljivih poznanstava.

 

PRIDRUŽITE NAM SE I ZABAVITE SE SA NAMA SVAKOG DANA. KLIKNI >>>OVDE<<<

 

 

Rak

Previše ste opterećeni poslom, poslovnim problemima i obavezama, a zbog toga vam trpi ljubavni život. Uskladite svoje radno vrijeme sa slobodnim, kao i poslovni život sa privatnim životom. Može vam se desiti da vam se stvore ljubavni problemi, jer namjerno ili nenamjerno ipak zapostavljate partnera.

Lav

Nedeljni ljubavni horoskop porucuje… Vaše misli su usmjerene prema osobi prema kojoj, po nekim nepisanim pravilima ne bi trebale biti. Srce kaže jedno, a razum drugo. Lomite se i ne znate šta da napravite. Sto god da odlučite, nećete biti zadovoljni, jer možete dobiti ono što srce želi, a opet s druge strane možete dosta izgubiti. Vrijeme je da se dogovorite sami sa sobom.

Devica

U periodu ste kada vam smeta svačija prisutnost pa tako i partnerova. Najbolje se osjećate ste sami sa sobom. Potreban vam je odmor od svih i svega da posložite misli i želje. Ukoliko ste u mogućnosti uzmite slobodne dane ili godišnji odmor. Vaše stanje bi se moglo odraziti nepovoljno na vaš ljubavni život. Ili šutite i ne reagirate uopće ili vam smeta svaka sitnica. Ni jedno od toga nije dobro. Vaš partner neće imati razumijevanja prema takvom ponašanju.

Nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2