Nijedna pametna zena nece NIKADA raditi ovo za svog muskarca!

Nijedna pametna zena nece NIKADA raditi ovo za svog muskarca!

22/10/2023 0 By Lela

Nijedna pametna zena nece dozvoliti neke stvari u ljubavi. Mi smo svesni da je ljubav slepa nekada. Ali nema opravdanja da zena podcenjuje sebe i stavlja u drugi plan.

Nijedna zena ne treba da pada u senku ljubavi i postane nesvesna sebe. Postoje stvari u vezi koje nijedna zena ne bi trebala sebi da dozvoli zbog jednog muskarca. U nastavku cemo vam otkriti o kojim stvarima je rec.

PROCITAJTE I  NAJVEĆI SREĆNICI PONEDELJKA I UTORKA – Ovi znaci će doživeti totalan preokret i velku sreću!

  • Nijedna zena ne treba da bude glavni finansijer u vezi

Ono zbog cega se svaka zena pokaje na kraju je da bude glavni finansijer u vezi. Naravno, ne treba svom muskarcu da okrenete ledja. Mozete mu biti u nekom momentu osoba koja ce mu pomoci, pogurati ga. Veoma je vazno da ima vasu podrsku. Medjutim, nikako ne treba da dozvolite sebi da vi izdrzavate svog muskarca.

 

PRIDRUŽITE NAM SE I ZABAVITE SE SA NAMA SVAKOG DANA. KLIKNI >>>OVDE<<<

 

 

  • Nijedna zena ne treba da zanemari svoje drustvo zbog muskarca

Svaka zena mora pre svega da shvati da nije rasla u saksiji pre nego sto je upoznala coveka u koga se zaljubila. Naravno da cete sada vise vremena posvecivati svom muskarcu. Medjtuim, ne dozvolite sebi da u potpunosti zanemarite svoje drustvo i prijatelje. Oni su bili tu za vas i pre njega, a ako se ne daj Boze nesto desi, tu su i posle njega.

  • Nijedna zena ne sme zanemariti svoje snove

Vi ste osoba induvidua za sebe. Imali ste svoje zelje, snove i ciljeve i pre veze sa vasim muskarcem. Vi ne smete odustajati od svojih snova. Cak iako se oni kose sa snovima vaseg partnera. Ostanite dosledni sebi i nastavite da radite na svojim ciljevima. Ako je zaista uz vas i voli vas, podrzace vas, kao i vi njega.

Nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2