OD KARME SE NE MOZE POBECI! Ona dolazi neocekivano i neke znake ce da NAGRADI, neke da KAZNI!

OD KARME SE NE MOZE POBECI! Ona dolazi neocekivano i neke znake ce da NAGRADI, neke da KAZNI!

19/09/2023 0 By Lela

Od karme se ne moze pobeci i to ce videti u narednom peirodu i neki znaci zodijaka. Ona dolazi da nagradi ili kazni uskoro!

Znate onaj osećaj kada ste čekali da se nešto dogodi, a onda se odjednom dogodi? Bila dobra ili loša, karma ima način da nas sustigne kada to najmanje očekujemo. Ako ste jedan od ova tri horoskopska znaka, karma dolazi po vas — i ona neće uzimati zarobljenike. U dobru i zlu, svemir vas je u poslednje vreme bacio na oko. Dela koja ste uradili, dobra i loša, sva se zbrajaju na nekoj kosmičkoj karti. Sada je račun dospeo, a karma je tu da naplati. Hoće li te nagraditi za tvoje dobro ponašanje ili kazniti za tvoje loše? Postoji samo jedan način da saznate. Čitajte dalje da biste videli da li ste ovog meseca na listi nevaljalih ili lepih karma! Od karme niko ne moze pobeci!

PROCITAJTE I: NOVA I BIVSA LJUBAV! Jednom znaku ce se desiti NOVA LJUBAV, dok ce nekome se vraiti BIVSI PARTNER!

Uvod: Verovanje U Karmu i Karmičke Dugove

Mnogi ljudi veruju u koncept karme i karmičkog duga. Ideja je da će vam se energija koju unesete u svet, i dobra i loša, vratiti u nekom obliku. Dakle, ako širite pozitivnost, dobrotu i dobra dela, ta pozitivna energija će vam se vratiti kao nagrada i sreća. S druge strane, ako izbacite negativnu energiju povređujući druge ili radeći loše stvari, to će vas ponovo proganjati kao kazna. Jednostavno verovali vi ili ne u nju, od karme se e moze pobeci.

Prema astrolozima, postoje tri horoskopska znaka koji će se ove godine suočiti sa karmičkom odmazdom za prošla nedela:

Bik:

Bikovi imaju tendenciju da deluju impulsivno ne razmišljajući o posledicama. Vaši neoprezni postupci i prekršena obećanja iz proteklih 12 meseci sustižu vas. Suočavaćete se sa preprekama i preprekama koje vas primoravaju da usporite i budete svesniji o tome kako vaše ponašanje utiče na druge. Karma dolazi i od karme se ne moze pobeci.

PRIDRUŽITE NAM SE I ZABAVITE SE SA NAMA SVAKOG DANA. KLIKNI >>>OVDE<<<

Lav:

Lavov ego i sebičnost doveli su do toga da previdite potrebe svojih najmilijih. Sada morate da se iskupite i vratite fokus na važne odnose u vašem životu. Ako ne uložite iskrene napore da popravite situaciju, možete se suočiti sa gubitkom i usamljenošću.

Strelac:

Strelac voli slobodu i avanturu, ali često ne uspeva da ispoštuje obaveze i obaveze. Vaša neodgovornost i nepromišljene odluke od prošle godine će se vratiti i stvoriti haos i nered. Dovedite svoje poslove u red i naučite disciplinu kako biste izbegli ozbiljne posledice.

Iako karma može biti zahtevna, dobra vest je da priznavanjem svojih grešaka, ispravljanjem stvari i odabirom boljeg puta napred, možete preokrenuti negativnu karmu i privući sreću. Moć je u vašim rukama da oblikujete svoju sudbinu.

BLIZANCI I JARAC – Srecni dani ispred njih

Ako ste rođeni u znacima Blizanaca ili Jarca, zvezde vam spremaju sreću! Nakon suočavanja sa izazovima i preprekama, vaša karma će se preokrenuti.

Blizanci, vaš pametan um i društvena priroda su konačno nagrađeni. Nove prilike da se povežete sa zanimljivim ljudima dolaze vam na put. Na pomolu bi mogla biti uzbudljiva saradnja ili zajednički projekat. Sa vašom radoznalošću i komunikacijskim veštinama, mogućnosti su beskrajne. Ključ je da ostanete fokusirani i da sledite. Ako to učinite, sledećih nekoliko meseci bi moglo da promeni život.

Jarac, vaša odlučnost i radna etika se isplate. Ako preuzmete inicijativu, biće vam dostupne promocije, povišice ili nove mogućnosti za karijeru. Prošli ste kroz period dubokog razmišljanja o svom životu i ciljevima. Sada je vreme da se pojačate i krenete u nove izazove koji vam daju osećaj smisla i svrhe. Uz disciplinu i istrajnost, možete postići velike stvari.

Točkovi karme se okreću, Blizanci i Jarac. Vaše vreme je došlo, pa se pripremite da uđete u centar pažnje. Dok će sreća biti na vašoj strani, uspeh će se na kraju svesti na izbore koje donosite i trud koji ulažete. Ostanite posvećeni ličnom razvoju, negovanju odnosa i stvaranju pozitivnih razlika. Ako to učinite, univerzum će vas nagrađivati u narednim nedeljama i mesecima!

Nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3