Od SUDBINE se NE BEZI:Vreme je da KARMA dodje i NAPLATI DUG-evo ko ce imati RAZLOG za STRAH!

Od SUDBINE se NE BEZI:Vreme je da KARMA dodje i NAPLATI DUG-evo ko ce imati RAZLOG za STRAH!

15/08/2023 0 By Lela

Od sudbine jos niko nije pobegao. Znate kako se kaze: “kako sejes, tako zanjes”. Karma dolazi i jednom znaku ce da naplati greske, a nekoga da nagradi.

Ovi znaci zodijaka od sudbine i karme ne mogu pobeci:

PROCITAJTE I Ciganske karte otkrivaju sta vas ceka ove nedelje! Nekome nezaboravna nedelja!

BIK

Dragi bikovi, vi ste osoba koja je itekako ambiciozna u zivotu. Vi tezite ka svojim ciljevima. Vredni ste i uporni. Vi niste neko ko ce stati na pola puta ili se predati. Veoma ste tvrdoglavi kada nesto zamislite i ne odstupate od onoga sto ste zacrtali. Vi ste osoba koja se bori za stabilnost i sigurniju buducnost. Usmereni ste ka tome i zelite mnogo toga da obezbedite i imate velike planove. Medjtuim, vi ste zapostavili svoj privatan zivot bas zbog toga. Pre svega vi ste zapostavili neke drage ljude i prijatelje. Ovo nikako niste smeli da dozvolite. Neked drage osobe su ocekivale od vas vise paznje. Ocekivali su da ste vise uz njih. Jedna osoba je posebno povredjena zbog vase distance i ponasanja. Vi uz tu osobu niste bili kada ste joj bili najpotrebniji, iako moramo reci da vam upravo ta osoba puno znaci.

PRIDRUŽITE NAM SE I ZABAVITE SE SA NAMA SVAKOG DANA. KLIKNI >>>OVDE<<<

Od sudbine ne mozete pobeci i vi cete ovu gresku platiti. Karma ce doci da vam naplati ovu grsku. Vi cete bas iz ovog razloga izgubiti jednu dragu osobu. Jednostavno ta osoba nece moci vise da izdrzi niti da tolerise vasu odsutnost i hladnocu. Ona ce zbog vaseg ponasanja jednostavno odluciti da ode i to ce vas veoma pogoditi. Shvaticete da ste izgubili cak i sansu da je vratite. Upravo zbog ovoga slede vam dani koji ce vam biti teski i zbog odlaska ove osobe oseticete veliki nedostatak.

Nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2