Ona nije nicija kopija! Zasto je devica rodjena da bude original!

Ona nije nicija kopija! Zasto je devica rodjena da bude original!

08/01/2022 0 By Lela

Ona je rodjeni unikat. Ona nije rodjena da bude nicija kopija. Nikada ne kopira niciji stil zivota, ona ima svoj unikatan. Ona je devica, osoba koja je rodjena kao original.

Ovo je znak koji je poseban  po tome sto ne zeli da se izdvaja.  On nema potrebu da bude  u bilo kom smislu prvi i da  se istice. Jer poenta je u tome da je devica jedna od onih osoba koje male  stvari cine srecnima. Moramo da dodamo da je imati devicu kraj sebe prava sreca. Pre svega  zato sto je neko ko ima stav i neko ko ce biti  iskren prema svima. Ona ne igra prljavo. Ako moze da pomogne rado ce to uciniti. I za razliku od vecine ostalih znakova  devica ni u kom slucaju nije osoba koja zeli sve ili nista. Ona zapravo samo  voli da igra na sigurno i da ima  u zivotu one ljude koji su pravi.

 

PRIDRUŽITE NAM SE I ZABAVITE SE SA NAMA SVAKOG DANA. KLIKNI >>>OVDE<<<

 

Ovo je znak koji ce vam dati dusu ali isto tako neko ko ce umeti da vam je  uzme. Samim tim, nemojte misliti da je devica neko ko je naivan i sa kim cete moci kako hocete. Samo zato sto je ona zodijak za kojeg kazu da je miran. Jer jeste. Devica je neko ko ne voli da bude u centru paznje.

Mozemo cak da kazemo da je ovo neko ko voli mir i tisinu, pa cak i samocu. Ona nikada ne bira da bude u centru paznje. Ali mozemo da kazemo da jeste neko ko ce vam dati sve sto ima ako dokazete da ste toga vredni. Devica je neko ko ume da se bori kako bi dobila sve ono do cega joj je stalo. Imati devicu kraj sebe znaci imati nekog ko ce vam biti odan i veran. Jer zaista nema vernijeg i odanijeg znaka od nje. Ovo je neko ko ne privlaci paznju.

Nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2