OTICI ILI OSTATI: Pred OVIM znacima je NAJTEZA ODLUKA u njhovom zivotu!

OTICI ILI OSTATI: Pred OVIM znacima je NAJTEZA ODLUKA u njhovom zivotu!

16/08/2023 0 By Lela

Mnogi od nas su se mnogo puta pitali otici ili ostati, sta je ispravno. Mnogo puta smo zeleli da donesemo ispravnu odluku, ali nismo znali koja je prava.

Pred ovim znacima zodijaka je vazna odluka: otici ili ostati?

Blizanci

Dragi blizanci, vi ste vec dugo u jednoj velikoj dilemi. Pitate se sta je bolje otici ili ostati. Vama je dosadila situacija u zivotu u kojoj se vi ne osecate dobro. Tacnije, vi vec dugo niste zadovoljni vasim emotivnim odnosom. Vasa emotivna kriza vec dugo traje da bi to shvatili kao nesto kratkotrajno i prolazno. Ikao pokusavate da nadjete zajednicki jezik imate osecaj da vam ne ide. Veoma cesto dolazi do konflikta koji veoma uticu na vas.

PROCITAJTE I Faraonsko prorocanstvo do kraja nedelje ima vazne poruke!

Iako pokusavate da se sklonite i pokusate da ne dajete sebi to toliko  na zivce ali vam ne ide. Takodje vi ste poznati kao neko ko ima prag tolerancije. Vi znate kada je dosta i niste neko ko moze mnogo da trpi negativnu energiju. Bas zato vi ne mozete na taj nacin dalje. Bas iz tog razloga ste u velikoj dilemi. Da li ostati ili otici? Pitate se vec dugo da li je vredno to sve? Da li vasa veza ima buducnost s obzirom da vi niste vec neko vreme srecni.

PRIDRUŽITE NAM SE I ZABAVITE SE SA NAMA SVAKOG DANA. KLIKNI >>>OVDE<<<

Najbolje za vas je da se osamite i dobro razmislite. Shvatite da partner mora imati zelju da se bori za vasu vezu, ako je vi pokazujete. Shvatitie da vi sami ne mozete da se izborite. Postavite sami sebi realna pitanja i utvrdite koliko je partneru stalo. Poslusajte svoje srce i odlucite da li otici ili ostati. Borite se za svoju srecu, jer to niko nece uciniti osim vas.

Nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2