OVAN: horoskop za jun! Budite pametni i oprezni!

OVAN: horoskop za jun! Budite pametni i oprezni!

28/05/2022 0 By Lela

Ovan: horoskop za jun mesec u svim segmentima zivota. Saznajte sta vam jun mesec sprema…

POSAO:

Ovan: horoskop za jun porucuje…

Dragi Ovnovi, U prvoj dekadi juna potrudite se da usmerite svoje akcije ka onim projektima i radnim zadacima za koje ste sigurni da će uroditi plodom i doneti vam profit. 6. jun će Merkur ući u znak Device i vaše polje usluga, a Saturn, vladar vašeg polja posla, krenuće direktno.   Pokrenućete realizaciju nove vrste usluga, kao što je servis za korisnike i slično, što će uvećati broj klijenata koji će vam biti stalni kupci usluga.

PROCITAJTE I: 28. maj je dan kada ce neko shvatiti da mu je posao nesiguran!

Moći ćete i da ubrzate razvoj dugoročnih projekata, pod uslovom da ste uspeli da u proteklom periodu rešite zaostale obaveze. Venera će 8. juna praviti kvadrat sa vašim vladarem Marsom i doneće vam teškoće na polju javnosti. Budite pažljivi u vezi administracije i pravnih stvari jer na tim poljima ćete biti suočeni sa teškoćama.   11. juna Mars ulazi u znak Vodolije.

PRIDRUŽITE NAM SE I ZABAVITE SE SA NAMA SVAKOG DANA. KLIKNI >>>OVDE<<<

Pružiće vam se mogućnost za ulazak u novi saradnički odnos. Trigon Sunca sa Plutonom će vam doneti mogućnost da kroz prilagodljivost i snalažljivost postignete bolje pozicije. Uspeh ćete ostvariti ako se bavite marketingom, istraživanjem tržišta i trgovinom energenata. Jupiter će 12. juna praviti sekstil sa Plutonom, što će vam doneti priliku da poboljšate finansijsko stanje.

Potrebno je da pazite na nepredviđene okolnosti, kao i na nešto što niste na vreme rešili, a tiče se novca ili jednog duga.

Nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2