Pobedio si, izgubili smo!

Pobedio si, izgubili smo!

19/08/2023 0 By Lela

Ostaje mi posle svega samo da ti pruzim ruku. Uspeo si, pobedio si i to je sve sto mogu sada da ti kazem.

Pobedio si u svojoj nameri da se ohladim od tebe. Uspeo si da me udaljis od sebe i da se zapitam da li sam uzalud trosila svoju ljubav. Mislila sam da si poseban i drugaciji, ali zasto bi bio…

PROCITAJTE I: Astro vesti za nedelju i ponedeljak za sve znake zodijaka! Neko pravi veliku gresku!

Ti si svojim postupcima udaljavao me dan po dan sve dalje od sebe. Prvo si zarobio moje srce i naterao ga da te bezuslovno voli. Naterao si ga da ti se preda u potpunosti. Bio si mi sve sto niko do sada nije. Bio si ljubav kakvu sam oduvek htela da imam, ali da bude i zauvek.

PRIDRUŽITE NAM SE I ZABAVITE SE SA NAMA SVAKOG DANA. KLIKNI >>>OVDE<<<

Zauvek…kako to sada smesno zvuci posle svega. Pa to zauvek nije ni izbliza trajalo koliko sam ja to zaista zelela. Zelela sam te za ceo zivot, a koliko sam te dobila? Koliko dugo sam imala tvoju privrzenost i paznju? Koliko sam imala tu tvoju ljubav koja je po tvojim recima najveca imala? Koliko je trajalo to tvoje ”ti si jedina”? Koliko su dugo trajale te tvoje reci pune ljubavi? Da li su tvoji gestovi puni ljubavi bili uopste iskreni? Koliko samo pitanja je u mojoj glavi, a odgovora nema. Znas, nemam sada ni volje da ti ih postavim. Kome? Tebi koji si za mene sada potpuni stranac.

Ti si osoba koja u koju sam se pre mogla zakleti, a sada ne mogu se ni obratiti. Ti si taj koji svoje emocije je prodao tako jeftino.

Nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2