Poceo je NOVI MESEC,a do kraja sledi RASKID ovom znaku, a OVAJ ce pronaci LJUBAV svog ZIVOTA!

Poceo je NOVI MESEC,a do kraja sledi RASKID ovom znaku, a OVAJ ce pronaci LJUBAV svog ZIVOTA!

02/08/2023 0 By Lela

Poceo je mesec avgust, ovaj mesec nekim znacima donosi velike promene. Nekome zivot tokom ovog meseca ce dobiti sasvim novi smer.

Poceo je novi mesec i ovim znacima donosi promene:

PROCITAJTE I:  Horoskop do 15. AVGUSTA! Nekoga ocekuje ljubavni karambol!

RAK

Dragi rakovi, vi ste osoba koja je mnogo toga dobrog uradila u predhodnom periodu. Vi ste zeleli svoj zivot da dovedete u red, ali isto tako da ljudi oko vas budu srecni i zadovoljni. U zadnje vreme poceo je period u kome imate zaista velike probleme kada je vasa veza u pitanju. Vi ste osoba koja veoma tesko izlazi na kraj sa ovom emotivnom krizom. Mozemo reci da ce upravo ova kriza biti raskrsnica vase veze. Upravo ovo ce odluciti buducnost vaseg bitisanja u dvoje. Predugo se borite i mislite da ce biti bolje. Predugo imate ocekivanja od vaseg partnera i mislite da ce se trgnuti i zajedno sa vama spasiti vasu ljubav. Medjutim, rezultata nema. Vi kao da se borite sa vetrenjacama i vrtite u krug.

PRIDRUŽITE NAM SE I ZABAVITE SE SA NAMA SVAKOG DANA. KLIKNI >>>OVDE<<<

Vi imate osecaj da sva vasa borba nema smisla jer je za ljubav potrebno dvoje. Vi sami ne mozete izaci na kraj sa problemima koji postoje u vasoj vezi. Za ljubav je ipak potrebno dvoje. Vi ste se umorili. Umorni ste da pokusavate i da se razocarate. Umorni ste da stalno se pitate sta ne radite kako treba. Shvatite da nije do vas. Poceo je novi mesec i donosi vam veliki preoktet. Vecina rakova ce shvatiti da njihova veza nema buducnost. Vecina rakova ce staviti tacku na svoju emotivnu vezu. Iako ce vam to tesko pasti na pocetku, veoma brzo cete shvatiti da je to najbolje sto ste mogli da uradite.

Nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2