Pocinje vladavina riba! Ovi znaci su na udaru. Na njih ce imati najveci uticaj!

Pocinje vladavina riba! Ovi znaci su na udaru. Na njih ce imati najveci uticaj!

19/02/2023 0 By Lela

Pocinje vladavina riba. Njihovo vreme pocinje od 19.-og februara. Saznajte kako ce uticati na vas znak. Neki znaci su zaista na udaru! Ovo je sezona zatvaranja jednog poglavlja i vreme kada pocinje novo.

Ovan

Dragi ovnovi, za vas pocinje period novih pocetaka. Ovo je idealno vreme da proslost ocistite i ostavite iza sebe sve sto treba tu da bude. Takodje, veoma je vazno da uzmete na pocetku kratak period za odmor i dobro da razmislite sta zelite. Imate moc da promenite mnogo toga i tok vaseg zivota. Tako da budite sigurni sta zelite.

PROCITAJTE I: 19. FEBRUAR nekome donosi veliki preokret u LJUBAVI!

Bik

Dragi bikovi, vladavina riba ima za vas vaznu poruku. Ovo je period u kome vi morate da saslusate savete. Ovo je vreme kada ce vam mnogo pomoci i morate da naucite da isti potrazite kada vam je potreban. Ovako cete postici uspeh u sezoni Riba.

Blizanci

Dragi blizanci to sto pocinje sezona riba moze delovati na vas veoma cudno. Ovo veoma lose moze da utice na vas um. Jednostavno zamute vam se misli. Zato je potrebno da se oslobodite nekih. Ne mislite da je sve tako kao sto mislite da jeste. Morate poraditi na tome da se oslobodite. Meditirajte. Medjutim, jos bolji savet je da napisete na papir sve sto mislite. Kada procitate videcete tu razne novine. Na kraju iscepajte ili spalite taj papir i tako pokusajte da se oslobodite.

 

PRIDRUŽITE NAM SE I ZABAVITE SE SA NAMA SVAKOG DANA. KLIKNI >>>OVDE<<<

 

 

Rak

Dragi rakovi ovo je vas period da se istaknete. Sta god zelite novo da ostvarite i ako imate neke nove ideje vreme je da ih sprovedete. Ovo je sezona kreativnosti i mozete da je istaknete u svakom segmentu svog zivota. Veoma dobro moze uticati na vas ako zelite da se istaknete.

Lav

Dragi lavovi, vi ste veoma temperamentna i vatrena osoba. Medjutim, pocinje sezona riba i ono sto se trazi od vas je smirenost i strpljenje. Ovo je vreme kada treba da se vodite intuicijom i onim sto vam srce porucuje. Slusajte svoj unutrasnji glas.

Devica

Drage device, ukoliko ste imali ili imate problema u vezi sezona riba je vreme kada se sve to moze pojacati. Ostanite pribrani i mozete dublje videti prave probleme. Sezona riba je vreme kada vi mozete itekako sazreti u emotivnom smislu i nositi se bolje sa mnogim situacijama.

Nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2