POSLEDNJI RETROGRADNI MERKUR u OVOJ godini: VELIKA SRECA ceka JEDNOG ZODIJAKA, a drugi ce PLAKATI kao KISA!

POSLEDNJI RETROGRADNI MERKUR u OVOJ godini: VELIKA SRECA ceka JEDNOG ZODIJAKA, a drugi ce PLAKATI kao KISA!

11/12/2023 0 By Lela

Poslednji retrogradni merkur u ovoj godini stiže 13. decembra 2023. godine.  Jednom znaku će doneti veliku srecu, a drugom bol.

Poslednji retrogradni Merkur u ovoj godini je astrološki događaj koji će imati značajan uticaj na sve znakove Zodijaka. Za Jarca, ovo će biti vreme velike sreće, dok će Strelci možda doživeti neke teške emocije. Retrogradni Merkur obično donosi izazove u komunikaciji, tehnologiji i putovanjima, pa će ovo biti vreme kada će trebati obratiti posebnu pažnju na ove oblasti života.

PROČITAJTE I: 12.12. MAGIČNI STIŽE- Za ova četiri znaka donosi pravu PRAZNIČNU MAGIJU i OSTVARENJE VELIKE ŽELJE!

Za Jarca, poslednji retrogradni Merkur će doneti veliku sreću i pozitivne promene. Jarčevi će imati priliku da reše neke dugotrajne probleme i da ostvare velike uspehe u poslu. Komunikacija će biti olakšana, a finansijska situacija će se popraviti. Jarčevi trebaju iskoristiti ovo vreme da postave nove ciljeve i da se usmere ka ostvarenju svojih snova.

PRIDRUŽITE NAM SE I ZABAVITE SE SA NAMA SVAKOG DANA. KLIKNI >>>OVDE<<<

Sa druge strane, za Strelca će poslednji retrogradni Merkur biti izazovan period koji će doneti emotivne teškoće. Strelci bi mogli da se osećaju vrlo osetljivo i ranjivo, sa potrebom da se suoče sa svojim unutrašnjim demonima. Ovo bi moglo dovesti do intenzivnih emotivnih reakcija, pa Strelci trebaju biti pažljivi kako bi izbegli konflikte sa drugima.

Retrogradni Merkur će takođe imati uticaj na sve ostale znakove Zodijaka. Ovan bi trebalo da bude oprezan u komunikaciji, Bik će morati da obrati pažnju na finansije, Blizanci će imati izazove u ljubavnom životu, Rak će se suočiti sa teškim odlukama, Lav će morati da bude stabilan, Devica će se boriti sa stresom, Vaga će imati emotivne konflikte, Škorpija će osećati pritisak na poslu, a Vodolija će se suočiti sa teškoćama u komunikaciji.

Ipak, bez obzira na izazove koje donosi retrogradni Merkur, ovo će biti vreme kada će svi znakovi imati priliku da dublje razumeju sebe i druge. Retrogradni Merkur je vreme za introspekciju i samoprocenu, kada se mogu otkriti skrivene istine i doneti važne životne odluke.

Nastavak na sledećoj stranici…

Stranice: 1 2