RAK: horoskop za jun mesec! Moguć veliki uspeh!

RAK: horoskop za jun mesec! Moguć veliki uspeh!

25/05/2022 0 By Lela

Rak: horoskop za jun mesec. Saznajte šta vam zvezde spremaju ako ste rodjeni u znaku raka tokom meseca juna.

Posao:

Rak: horoskop za jun poručuje… Dragi Rakovi, U prvoj dekadi juna Merkur ulazi u znak Device i vaše polje komunikacija i saobraćaja, odakle će praviti trigon sa Uranom i Saturnom. Očekuje vas veliki uspeh u poslovnim pregovorima. U čemu ćete imati neočekivanu pomoć jednog saradnika koji će obnoviti saradnju sa vama. Uspeh vas očekuje i na polju javnosti. Sklopićete ugovor koji će vam doneti dugoročnu i stabilnu korist.   Kako biste izbegli kasmnije smetnje i probleme, pažljivo proučite svaku stavku novog ugovora jer su mogući pokušaji obmane.

PROČITAJTE I: Astro LJUBAV DO KRAJA NEDELJE! Očekujte neočekivano!

Od ruke će vam ići sve što je povezano sa novim tehnologijama, građevinarstvom i saobraćajem.   Venera će 4. juna praviti kvadrat sa Marsom koji vlada vašim polje posla i karijere. Obratite pažnju na administrativne obaveze i na mogućnost kontrola vašeg poslovanja. Jer biste mogli da se nađete pod sankcijama u slučaju uočenih grešaka.

 

PRIDRUŽITE NAM SE I ZABAVITE SE SA NAMA SVAKOG DANA. KLIKNI >>>OVDE<<<

 

Druga dekada juna vam donosi povoljne mogućnosti za uspeh ako se bavite javnim poslovima i oblastima komunikacija.   Poboljšaćete odnose sa dugogodišnjim poslovnim partnerima i ostvariti vanredne dobitke. Mars 16. juna pravi kvadrat sa Uranom. Što vam donosi konfliktne situacije sa saradnicima zbog zaostalih i neisplaćenih zarada. Treća dekada juna biće vam povoljna.   Merkur i Sunce će praviti trigon sa Marsom.

Bićete u mogućnosti da ostvarite napredak na polju karijere. Održavaćete česte poslovne sastanke na kojima ćete se dogovarati o novim projektima i neophodnim sredstvima za nastavak aktuelnih i ranije započetih.

Na polju novca će vam jun biti plodan mesec.  Jer ćete uspeti da uvećate značajno saldo na svom računu. To će vam omogućiti da planirate nove investicije i pokretanje novih projekata koji će se dugoročno pokazati profitabilnim. Uspešno ćete rukovati novcem. Nezaposleni Rakovi će uspeti da se zaposle u oblastima komunikacija i saobraćaja.   Oni veštiji će dobiti posao kao prodavci, a to će im i kao privremeni posao doneti dobru zaradu.

Nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2