RIBE I RAKOVI – Mogu da oproste, ali kada jednom odu, vise se ne vracaju!

RIBE I RAKOVI – Mogu da oproste, ali kada jednom odu, vise se ne vracaju!

28/09/2023 0 By Lela

Ribe i rakovi su posebne osobe velikog srca. Oni su olicenje ljubavi i jedni od znakova zodijaka koji znaju najlepse da vole.

RIBE

Ribe su osobe koje su vredne svakog divljenja. One su dijamant koji uvek sija svojom dobrotom. Njihova dusa je zaista cista i neiskvarena. Ribe su te koje ne znaju i ne mogu drugima da nanesu bol. One su neko ko je zaista dobro bice koje nema trunke zlobe u sebi. Nikada necete videti ribu kako namerno povredjuje nekoga. Zaista je tako, one ne zele nikome da nanesu bol. Cak iako je to neko zasluzio njihova savest to njima ne dozvoljava. One se ne bave osvetama, jer ne zele da prljaju svoju dusu sa tim. One puste da sudbina svakome da ono sto je zasluzio. Zna da karma dolazi po svoje i da ce svako platiti ko cini nedela u zivotu.

PROCITAJTE I ZADNJA TRI DANA SEPTEMBRA donose nekim znacima veliko iznenadjenje! Desice se ono sto ne ocekuju!

Ribe su veoma humane i imaju zaista srce koje veliko, ma ogromno. Uvek su tu da pruze pomoc i ruku spasa. One nikada ne okrecu ledja, nikada ne ostavaljaju nikoga na mislost i nemilost.

PRIDRUŽITE NAM SE I ZABAVITE SE SA NAMA SVAKOG DANA. KLIKNI >>>OVDE<<<

Ribe su zaista te koje znaju da vole. One to cine  iskreno, neiskvareno i bezuslovno. Ribe nisu nikada uskracivale ni trunku svoje ljubavi voljenim osobama. Kada imate jednu ribu pored sebe kao da imate ulaznicu u svet ljubavi, neznosti i briznosti. Najveca greska je da izgubite jednu ribu. One mnogo mogu da prastaju. Imaju nekada vise razumevanja nego sto treba. Medjutim, ako izgubite jednu ribu znaci da ste veoma los covek. Jednom kada okrene ledja i napusti vas, nikada vise se nece vratiti. Tada ste je izgubili zauvek.

Nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2