SAMO GENIJE moze da uoci gresku na ovoj slici!!! Da li znate sta je nepravilno?

SAMO GENIJE moze da uoci gresku na ovoj slici!!! Da li znate sta je nepravilno?

17/08/2023 0 By Lela

Samo genije moze da resi gresku koja se nalazi na ovoj slici. Resenje nije ni malo jednostavno i zbog toga ne moze svako da ga pronadje.

Internetom je zavlada mozgalica koja nije nimalo laka. Samo genije moze da je resi. Ova mozgalica je brzinom svetlosti postala popularna i mnogi su pokusali da je rese. Medjutim, iako izgleda jednostvavno i u fazonu ”brzo cu to ja”, veoma brzo se shvati da nije to bas tako lako.

PROCITAJTE I: TAJNI KOD SUDBINE! Saznajte sta vam sudbina sprema! Nekome ogromnu srecu, a nekome veliko razocarenje!

U zadnje vreme veoma ste zainteresovani za nase skrivalice i mozgalice. Mi smo vam sa zadovoljstvom pripremili jos jednu u kojoj ce se samo genije istaci. Mi smo spremili, a na vama je da pokazete svoju moc opazanja.

PRIDRUŽITE NAM SE I ZABAVITE SE SA NAMA SVAKOG DANA. KLIKNI >>>OVDE<<<

Zasto kazemo da samo genije moze to da resi? Potrebno je strpljenje, koncentracija i vestina opazanja. Jedan detalj ce vam zapasti u oko ako uspete da ga uocite. Shvaticete odmah gde je greska i sta se krije kao odgovor.

Samo genije

Samo genije ce uociti gresku na slici.

Kao sto vidite na slici je ilustrovana slika dnevnog boravka. Na prvi pogled jako je tesko uociti da slika ima nedeostatak. Izgleda sasvim uobicajna slika, ali to je samo na izgled, jer je veoma vazno da obratite paznju na sve detalje. Ova slika ima zaista dosta detalja na koje mora se obratiti paznja. Samo genije ce brzo naci resenje ove mozgalice. Veoma jednostavno, a ustvari tako komplikovano. Sasvim neuobicajna greska je na slici i realno taj deo dnevnog boravka ne bi bio takav u realnom zivotu. Takav polazaj sigurno ne bi zauzimao.

Dakle u pitanju je samo jedna greska. Jedna za koju ce vam trebati vremena da je uocite. Samo genije i onaj ko ima oko sokolovo ce to uciniti veoma brzo. Da vidimo da li ste to vi i da li je vase resenje pravo.

Kao i obicno resenje vam dajemo na sledecoj stranici. Upravo tako… Otvorite sledecu stranicu i proverite da li ste vi ta osoba. Da li vi imate oko sokolovo i resavate ovu mozgalicu u trenu.

Nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2