SKORPIJA I RAK su rodjeni originali! Evo i zasto!

SKORPIJA I RAK su rodjeni originali! Evo i zasto!

23/08/2023 0 By Lela

Znaci zodijaka koji se izdvajaju po svojim osobinama. Znaci zodijaka koji imaju poseban karakter. Skorpija i Rak su znaci zodijaka koji su prosto rodjeni originali.

Skorpija

Drage skorpije, vi ste zaista posebna osoba. Definitivno ste rodjeni kao original. Skorpije su poznate po svojim stavovima od kojih ne odstupaju. One ne vole da neko pokusava da utice na njihov zivot . Skorpija ima veoma specificno ponasanje i pravila ali zato su oni i originalne.

PROCITAJTE VAZNA DESAVANJA do kraja meseca! Upravo ovo vas ceka u narednim danima…

Skorpija ti nece mnogo dopustiti da joj zalazis u zivot, a ono sto je sigurno nece dopustiti da je menjas. Nju mozes da prihvatis bas takvu kakva jeste ili da se sklonis iz njegon zivota.

Skorpija zna da voli, o da itekako zna. Ona za voljene osobe daje sve. Spremna je na mnogo toga zbog ljudi koje voli. Nece nikada dozvoliti da im neko naudi. Po svaku cenu cuva mir svojih najmilijih. Suza na licu drage osobe je najvise rastuzi i zato skorpija ne dozvoljava da je ugleda.

PRIDRUŽITE NAM SE I ZABAVITE SE SA NAMA SVAKOG DANA. KLIKNI >>>OVDE<<<

Takodje Skorpija je veliki prijatelj. Ona nema veliki krug prijatelja, ali taj sto ima je mali ali odabrani. Ona je upravo pravi primer prijatelja do smrti. Skorpiju je jako dobro imati kao prijatelja, ali jako gadno od nje napraviti neprijatelja.

Kao neprijatelj veoma je surova i ne zaboravlja. Jednom kada joj se zamerite znajte da kod nje popravnog nema. Ona svojim neprijateljima pokaze vrlo rado gde im je mesto. Pokaze da je iznad njih i da moze da ih zgazi kao mrave.

Ona moze biti najbolja dusa, ali i najsurovija osoba. Sve je do toga sta ko probudi u njoj.

Nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2