SKORPIJA zna koliko vredi! Dobro pazite ako mislite da se igrate sa njim!

SKORPIJA zna koliko vredi! Dobro pazite ako mislite da se igrate sa njim!

09/05/2022 0 By Lela

Škorpija je svesna svoje vrednosti. Želi postići položaj u životu i stanje u porodičnoj sredini, kakvo voli. Prema porodičnom životu je veoma privržena, traži toplinu, nježnost i veliko razumijevanje.  Uvijek je vezana za svoju porodicu, ispunjena velikom ljubavlju. Sam smisao života joj se vidi, da velikim dijelom njeguje porodično zajednistvo.

Nikad se ne osjeća zanemarenom, jer uvijek ima dovoljno nježnosti i zaštite. Uvijek daje osobito jaku životnu snagu, kao i poticaje što uvijek donosi nešto pozitivno.  Skorpija uvijek pokazuje svoje određene osobine sa kojim je međusobno povezana. Vezana je za strpljenje, brižljivost i želju za očuvanjem svojih djela.

PROCITAJTE I: 9. maj je nekome dan ko mora da povede racuna o svom novcu!

Voli se okruživati lijepim stvarima, jer je to tipično za nju. Vrlo je inteligentna i svakom prijateljstvu daje oslonac i podršku. Veoma je dobrodušna, osjećajna i spremna da pomogne i da se žrtvuje i brine za druge. Mnogo joj znači prijateljstvo, te ga brižno i njeguje.

PRIDRUŽITE NAM SE I ZABAVITE SE SA NAMA SVAKOG DANA. KLIKNI >>>OVDE<<<

Uživa u vremenu koje je izdvojila za sebe, a u društvu uvijek stvara mir i opuštajuću atmosferu. Vesela je osoba  i puna energije i posjeduje veoma dobre vrline, kao što su humanost, ljubznost i pravi je prijatelj. Ona je osoba koja voli lijepe stvari, posvećena željama i snovima.

Skorpija voli da se bavi mnogima, oplemenjuje ih i daje im svoju pozitivnu energiju.Pozitivna energija i zdrav duh pomažu joj da bude što jača  da sve pozitivno prenosi na druge. Voli da se druži sa osobama koja donose sreću i zadovoljstvo. Zbog svoje saosjećajnosti, često tuđe probleme pretvara u svoje, i rado se žrtvuje .

Vjeran je prijatelj i sve će učiniti, kako bi to prijateljstvo opstalo. Skorpija je svesna sebe.

Nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2