SKORPIJI JESEN donosi vaznu poruku: VERUJTE U CUDA jer ce vam se desiti!

SKORPIJI JESEN donosi vaznu poruku: VERUJTE U CUDA jer ce vam se desiti!

15/09/2023 0 By Lela

Jesenji horoskop za skorpiju u svim segmentima zivota. Saznajte sta skorpiji jesen donosi vazno sto treba da znate.

U nastavku saznajte sta skorpiji donosi jesen u svim segmentima zivota:

PROCITAJTE I: POSEBNI DANI: Slede dani iz snova za RAKA, DEVICU I JARCA! Saznajte kakva ih CAROLIJA CEKA!

LJUBAV

Jesen donosi promene za Škorpije, posebno u vašem ljubavnom životu. Ove jeseni strast i intenzitet su u vazduhu. Ako ste slobodni, očekujte da ćete upoznati nekoga ko vas potpuno pleni, telom i dušom. Hemija će biti opipljiva. Samo budite sigurni da se povežete i na intelektualnom i emocionalnom nivou pre nego što zaronite previše duboko.

Za parove, skorpiji jesen pali iskru koja se gasila. Odvojite vreme za romantične sastanke, isprobajte nove aktivnosti zajedno i ponovo zapalite svoju fizičku vezu. Ne dozvolite da između vas dođe do malih rasprava ili nerviranja. Kompromis i zaista slušajte potrebe svog partnera.

PRIDRUŽITE NAM SE I ZABAVITE SE SA NAMA SVAKOG DANA. KLIKNI >>>OVDE<<<

Skorpiji jesen donosi i turbulencije…

Vaša vladajuća planeta, Pluton, okreće se direktno u oktobru

Ovo izvlači na površinu skrivene tenzije u odnosima. Nemojte biti reaktivni; vodite otvoren i iskren razgovor sa svojim partnerom da biste rešili probleme. Izađite na drugu stranu jači i dublje posvećeni jedni drugima.

Sve u svemu, ova sezona donosi strast i dubinu u vaš ljubavni život, Škorpione. Novi odnosi koji su sada formirani mogli bi biti duboko transformativni. Za dugoročne parove, jesen otkriva šta funkcioniše, a šta ne, dajući vam priliku da se ponovo povežete na smislen način. Voli koga želiš slobodno i svim srcem. Ovo je vaše vreme da doživite intimnost u potpunosti.

POSAO I FINANSIJE

Ove jeseni, za Škorpije su naglašene stvari u karijeri i novcu. Očekujte prilike za napredovanje i povećanje finansijske dobiti. Skorpiji jesen donosi cuda.

Novi izgledi za posao

Ove sezone pazite na nova radna mesta ili načine da zaradite dodatni prihod. Sa Jupiterom koji se kreće kroz vaš sektor karijere, moguća su unapređenja i povišice, posebno u oktobru i novembru. Ispolirajte svoj životopis i počnite da se povezujete!

Bočna gužva se isplati

Ako imate sporednu svirku, jesen je vreme kada bi zaista moglo da počne da se isplati. Razmislite o načinima da unovčite svoje hobije i veštine. Podučite onlajn kurs, prodajte ručno izrađenu robu, vozite se za uslugu deljenja vožnje – opcije su mnoge. Dodatnih nekoliko stotina svakog meseca može biti mnogo.

Nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2