STRELAC je osoba velikog srca, ali ne oprasta laz i prevaru!

STRELAC je osoba velikog srca, ali ne oprasta laz i prevaru!

21/05/2022 0 By Lela

Strelac je poseban. Da bi ste pricali o ovoj osobi i da   bi ste bili u pravu vi morate da je dobro poznajete.

Jer strelac je jedan od onih znakova koji prosto umeju da nose maske. Da deluju hladno i daleko i da prosto svi misle da su  hladni i da nikoga ne vole. Ali je prava istina da osoba rodjena u ovom znaku nije neko ko nema emocije. No, on je samo neko ko je iskren i ko je realan i ko odlicno zna kako da se ponasa. Zato je strelac neko ko deluje kao osoba koja je napravljena od leda ali je cinjenica da  on  ima emocije kao retko koji drugi znak. Uvek je tu za one koje voli.

PROCITAJTE I: LJUBAV TOKOM VIKENDA! Neko ocekuje previse od partnera!

Njegovo ponasanje prema ljudima zavisi od toga kako se oni ponasaju prema njemu. Jer, ako neko njemu da  ljubav onda nema sumnje da ce umeti da uzvrati istom merom. Cak i ako to ne moze, on ce dati toj osobi do znanja da mu je stalo, ali ne na isti nacin, i ponudice joj bar svoje prijateljstvo. On nikoga nece prvi napasti. Nikome nece nauditi, nikome  nece  uciniti nista lose. I samim tim, on je primer osobe koja ne zna da mrzi.

 

PRIDRUŽITE NAM SE I ZABAVITE SE SA NAMA SVAKOG DANA. KLIKNI >>>OVDE<<<

 

 

Nikada niti jedan covek nije izazivao toliku kolicinu paznje kao sto ju je izazivao on. Nikada niti jedan covek se nije toliko hrabro i odvazno ponasao kao sto je to cinio on. Strelac je oduvek bio jako hrabar i odvazan covek i nema nikakve dileme da ce to zauvek i biti…

Nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2