Sve dodje i prodje, ali u srcu ostaje samo neko poseban!

Sve dodje i prodje, ali u srcu ostaje samo neko poseban!

05/08/2023 0 By Lela

Sve u zivotu je prolazno, pa i sam zivot. Kada je ljubav u pitanju uvek postoji jedna osoba koja ostaje posebna.

Nije uzalud receno da je samo jedna najveca ljubav. Samo jednom se voli tako bez granica. Sve ostalo moze biti jako ili manje jako, ali nikada kao ta jedna ljubav.

PROCITAJTE I Dolazi vreme srece raku, jarca ocekuje zasluzena nagrada, dok ovaj znak ne moze da ostavi proslost iza sebe!

Svako od vas zna o cemu govorim. Svako od vas ce se pronaci tj. prepoznace smisao ovog teksta. Jedna ljubav ostavlja dubok trag u srcu. Niko se posle te ljubavi tako ne voli. Nicije reci ne dopiru u toj meri do nas. Sve je posle drugacije, ali ne ono pravo.

PRIDRUŽITE NAM SE I ZABAVITE SE SA NAMA SVAKOG DANA. KLIKNI >>>OVDE<<<

Ugavnom svako od nas tu prvu ljubav dozivi u mladim godinama. Dovoljno zreli da volimo, ali dovoljno mladi, jer nemamo bolna iskustva. Ta ljubav nas nauci da bitisemo u tim emocijama. Ta ljubav nam pokaze sta znaci voleti i biti voljen. Ta ljubav nas baca i spusta. Ta ljubav nam govori sve ono sto volimo da cujemo. Ta ljubav zna tacno sta ne zelimo. Nekad imate osecaj da ste rodjeni jedno za drugo bez ustupanja. Upravo ta ljubav vas uci sta znace te emocije i sta znaci istinski predati se i bezuslovno voleti.

Niko u tom momentu nije mogao ni da zamisli kraj, a kamoli da smatra da ce ga doziveti. Niko ni ne sluti da se sve moze zavrsiti, nestati. Vi se prosto srodite sa tom osobom i u zivotu vam ona zauzima vazno mesto. Ali na zalost, u dosta slucajeva tome dodje kraj.

Nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2