UDALA sam se VEOMA BRZO i to mi se jos brze OBILO O GLAVU!

UDALA sam se VEOMA BRZO i to mi se jos brze OBILO O GLAVU!

02/09/2023 0 By Lela

Kada se samo setim…. Nisam lako ulazila u veze i nisam se usudjivala da zapocnem novo da ne bi bila povredjena. A udala sam se prebrzo!

Zivot je zaista nepredvidiv. Kada se setim period pre nego sto sam upoznala tog na oko sarmantnog i veoma dopadljivog muskarca, niko me nije mogao ubediti da bih se ja udala. Uvek sam bila rezervisana, a tako sam i delovala muskarcima. Mozda zato sto sam jos ranije jako volela. Bila povredjena bas jako i rekla samoj sebi da neces to vise sebi raditi! Imam 31 godinu i sada sam zena koja zna sta je gorcina zivota i sta sebi nikako nisam smela da dozvolim.

PROCITAJTE I: Naredna dva dana nekome ce biti okidac! Horoskop za nedelju i ponedeljak!

Da krenemo iz pocekta. Kao devojcurak od 21 godinu imala sam jednu prelepu vezu. Vezu u kojoj sam upoznala sta je bezuslovna ljubav, ali sta znaci nekome slepo verovati. Sanjala sam o buducnosti sa tim deckom, kako bih se sutra udala za njega i imali bi divnu porodicu. Medjutim, sudbina nije htela tako! Posle godinu ipo dana veze sve je krenulo nizbrdo i nasoj vezi je dosao kraj. Jako sam patila. Bila sam prejako povrdjena, do te mere je bolelo da sam samoj sebi rekla da to vise necu dozvoliti.

PRIDRUŽITE NAM SE I ZABAVITE SE SA NAMA SVAKOG DANA. KLIKNI >>>OVDE<<<

Posle toga sam bila hladna i rezervisana. Cak i kada bi mi se neko svideo pravila sam distancu. Medjutim, sudbina je za mene imala druge planove i zelela je da me opet stavi na test. Taj test je bio test moje izdrzljivosti. Bolje receno nije od pocetka, ali ipak je bio. Kada sam imala 26. godina upoznala sam sasvim slucajno muskarca koji je jednostavno bio drugaciji. Njegov pristup, prica, maniri, pokreti, pogledi… Apsolutno sve ga je izdvajalo iz mase drugih. Bio je jako sarmantan, jako dopadljiv i jako neodoljiv, pa cak i za mene. Posle pola godine poznanstva i njegovog truda da me osvoji usli smo u vezu.

Nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2