VELIKA ISTINA O DEVICI! Niste ni svesni sta sve OVA KRAJLJICA krije u sebi!

VELIKA ISTINA O DEVICI! Niste ni svesni sta sve OVA KRAJLJICA krije u sebi!

29/08/2023 0 By Lela

Velika istina o devici je ono sto malo ko zna. Svi misle da poznaju devicu i da je ona temperamentna osoba koja sve pokaze, ali…

Velika istina je sakrivena u njima. Retko ko poznaje devicu toliko dobro da zna taco kako ona dise. Posebni su i malobrojni ljudi koje ona pusti u svoj ziovt do te mere da je upoznaju sa svim njihovim vrlinama, manama, tajnama i onim sto zaista nose u sebi.

PROCITAJTE I:  SEPTEMBARSKE PROMENE: Cak tri znaka ce moci da kazu da se ZIVOT IGRAO SA NJIMA, a sada se sve menja, jednom je SUDBINA spremila POSEBNO IZNENADJENJE!

Velika istina je da je devica jedno veoma krhko stvorenje u oklopu izuzetno jake osobe. Ona itekako ima emocije. Itekako zna mnogo toga da je pogodi i dotuce. Devica mnogima izgleda kao hladna osoba koja u zivotu ne odstupa od svojih stavova. Mnogi imaju krivu sliku i kada su stavovi device u pitanju. Tacno je da devica ima principe od kojih ne odstupa, ali ona nije toliko kamena i stroga koliko se cini.

PRIDRUŽITE NAM SE I ZABAVITE SE SA NAMA SVAKOG DANA. KLIKNI >>>OVDE<<<

Devica je osoba koja ne podnosi lazi i nepravdu i to je moze najvise iznervirati kada je neka osoba u pitanju. Velika istina je da je veoma moguce da cete izgubiti devicu ukoliko je slazete. Njoj je laz vrsta izdaje, a izdaju nikada ne prasta. Po tom pitanju je veoma striktna. Ona smatra da ko jednom izda izdace ponovo. Medjutim, ne budite u zabludi. Velika razlika je da li je krupna laz u pitanju ili sitna. Ukoliko se radi o ozbiljnim lazima i krupnim stvarima ne ocekujte da ce devica oprostiti. Medjutim, sitne i bele lazi moze da razume. Nije osoba koja vidi samo u jednom pravcu u zivotu. Pre nego nekoga izbrise iz svog zivota ona dobro razmisli i sagleda sa svih strana da li postupa ispravno.

Nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2