Vladavina VAGE donosi promene u zivote svih znakova zodijaka!

Vladavina VAGE donosi promene u zivote svih znakova zodijaka!

24/09/2022 0 By Lela

Vaga

Drage vage, vladavina vage ce vam doneti potrebu da sredite medjuljudske odnose. Mnogi od vas ce staviti tacku na neke od njih. Nije vazno da li se radi o prijateljstvu, vezi ili poslu. Necete vise da ulazete energiju i trud u osobe koje ne znaju to da cene.

PROCITAJTE I:  Zvezde nekome donose finansijski dobitak, a nekome probleme!

Skorpija

Drage skorpije, ovaj period vam daje mnogo energije i snage. Bicete brzi i efikasni. Imacete mnogo obaveza, ali vam nece faliti ni snage ni ideja. Idealan period da zablistate na poslu. Mozete uploviti u vezu sa osobom koju ste do sada smatrali prijateljem.

Strelac

Dragi strelcevi, ovaj period je jedan od najsrecnijih za vas u ovoj godini. Vi cete iza sebe ostaviti sve sto vas je mucilo. Sposobnost i samouverenost je ono sto ce vas pratiti. U ljubavnom odnosu cete imati harmonican odnos sa partnerom. Slobodni ce pleniti gde god da se pojave.

 

PRIDRUŽITE NAM SE I ZABAVITE SE SA NAMA SVAKOG DANA. KLIKNI >>>OVDE<<<

 

Jarac

Dragi jarcevi, vladavina vage ce vam omoguciti da sredite neka porodicna pitanja. Odnosi koji su stavljani pod tepih i koji ne funkcionisu sada ce izaci na cistac. Nece vam biti lako da prekinete odnos sa nekim clanovima sire porodice. Medjutim, ako je to najbolje za vas to i ucinite. Moguc veliki poslovni uspeh.

Vodolija

Drage vodolije, ovaj period vam donosi mnogo diskusija i burnih reakcija. Mnogo cete se posvetiti poslu. Oni koji putuju zbog istog sada ce imati dosta istih. Prijatelji ce vas cesto pitati za savet jer su nesigurni.

Ribe

Drage ribe, u ovom periodu cete biti izdrzljiviji i snazniji nego ikada. Boricete se za svoju reputaciju kako u poslovnom tako i u privatnom zivotu.

Stranice: 1 2