Zena VODOLIJA: Ona ne ceka druge. U zivotu se oslanja samo na SVOJ trud i rad!

Zena VODOLIJA: Ona ne ceka druge. U zivotu se oslanja samo na SVOJ trud i rad!

25/08/2023 0 By Lela

Zena Vodolija je veoma inteligentna dama koja spretno prolazi kroz zivot. Ona ne gleda probleme samo iz jednog ugla jer zna da se tako ne resavaju.

Zena Vodolija je pre svega veoma samostalna dama. Ona u zivotu se ne oslanja na druge, niti je to ikada cinila. Ona se oslanja iskljucivo na svoj trud i rad. To cini jer tako voli. Najvise veruje sebi i svojim postupcima. Veruje u svoje sposobnosti. Veruje u svoju moc da se izbori sa svakim problemom. Veruje u svoj slobodan duh, jer upravo on joj pomaze da sagledava iz vise uglova i budu recionalnije.

PROCITAJTE I Tezak i buran period je iza ovog znaka, dok devicu i jarca ocekuje nesto prelepo!

Zena vodolija je ta kojoj ne moze niko da prica prazne price, niti da manipulise sa njoj. Ona je veoma inteligentna dama koja laz moze da oseti. Ona je neko ko ne podnosi laz i ljude koji se sa istim bave. Ne pokusavajte zato samo da plasirate price koje ne mozete prodati jednoj vodoliji, jer joj se samo mozete zgaditi i moze vas udaljiti od sebe.

PRIDRUŽITE NAM SE I ZABAVITE SE SA NAMA SVAKOG DANA. KLIKNI >>>OVDE<<<

Ne postoji situacija u zivotu jedne vodolije u kojoj ona ne moze da se snadje. Gde god da je stavite ona ce znati da se snadje. Takodje je poznato kada zena Vodolija sebi nesto zacrta ona ce to i ostvariti. Do svojih ciljeva dolazi veoma spretno.

Zenu Vodoliju zivot nije mazio. Mnogo prepreka je ona prelazila u zivotu. Zbog toga je postala veliki borac. Zena vodolija je prosla mnoge oluje i iz njih izasla kao pobednik. Ona ne dozvoljava poraz. Kada padne ona ne odustaje, vec ustaje jos jaca i spremnija da se izbori za sebe.

Nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2