Znaci zodijaka koji se plase da vole! Oni su tesko osvojive tvrdjave!

Znaci zodijaka koji se plase da vole! Oni su tesko osvojive tvrdjave!

23/10/2022 0 By Lela

Neki znaci zodijaka prosto se plase da vole. Ovi znaci ne veruju lako ljudima i bas zbog tog razloga zatvaraj srce.  Jednostavno boje se da budu povredjeni.

U nastavku saznajte koji su to znaci zodijaka:

Rak

Rakovi su osobe koje s polja izgledaju jako suzdrzano i pomalo hladno. Oni su ti koji tesko pustaju nove osobe u svoj zivot. Mnogo puta su osetili gorak ukus izdaje. Znaci drugi, bar vecina, nemaju toliko odbramben stav koliko ima jedan rak.

PROCITAJTE I  24. oktobar je dan u kome ce neko zavrsiti vezu u kojoj je!

Rak je jednostavno znak koji zavoli jako tesko. On pre toga kontrolise svoje emocije. Veoma mu je vazno da zna kome daje svoje srce. Veoma mu je vazno dobro da ispita kakva je osoba koja mu se svidja. Veoma se pazi povredjivanja i vazno mu je da pre svega nekome moze da veruje. Takav je i kada su prijateljski i kada su emotivni partneri u pitanju. Rak kada se preda ne zna da kalkulise i ne zna da se daje u delovima. Kada se preda onda je siguran u osobu koju voli.

PRIDRUŽITE NAM SE I ZABAVITE SE SA NAMA SVAKOG DANA. KLIKNI >>>OVDE<<<

Iako nikada ne mozes biti siguran u druge osobe, rak mora da stekne poverenje. Bez poverenja i sigurnosti on ne moze da funkcionise u vezi. Medjutim, kada zavoli i preda se spreman je da pruzi bajku. Upravo to ce doziveti partner jednog raka. Jer je ovaj horoskopski znak spreman u  potpunosti da se preda. Spreman je da pruzi maksimalnu paznju. Njegov partner ce osetiti sigurnost i stabilnost pored njega. Osetice sta znaci biti voljen u svakom smislu te reci. Osetice sta znaci kada mozes da se poveris i racunas na nekoga. On je za voljenu osobu i prijatelj i partner i ljubavnik. Voljena osoba ce imati sve u jednoj osobi.

Nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2