ANA tvoje ime te cini posebnom i zenom koju treba cuvati!

ANA tvoje ime te cini posebnom i zenom koju treba cuvati!

04/05/2022 0 By Lela

Ime Ana je dobijeno iz starohebrejskog imena Hannah sto znaci milost.

I stvarno, svaka  Ana je poznata po tome sto je pre svega jako dobar covek. Ovo je zena koja ima veliku dusu i koja zeli svima da se nadje, svima da pomogne. Nema nimalo sumnje da iskreno  uziva  u tome da usreci one do kojih joj je stalo.

PROCITAJTE I: Horoskop za sredu četvrtak i petak za sve znake zodijaka!

Ana je zena koja  je svesna toga da je lepa i privlacna ali je takodje dama kojoj nikada ije na prvom mestu  jubav. Ona je zapravo vise zena koja vise  slusa svoj razum. Prosto, ona je pametna i jaka i sposobna. Dobro zna da se od ljubavi ne zivi i zato se i kaze da je svaka Ana borac.

 

PRIDRUŽITE NAM SE I ZABAVITE SE SA NAMA SVAKOG DANA. KLIKNI >>>OVDE<<<

 

 

Mozda cete misliti da je   ovo zena koja ne zna da voli, ali niste u pravu. Ovo je zena koja ima veliku dusu. Koja ce vrlo cesto da zaboravi na svoje zelje kako bi usrecila one do kojih joj je stalo. Ona nije nimalo sebicna. Nije zla, nije pokvarena, nije bice koje gleda samo sebi da   ucini i samo sebe da usreci, a drugima kako bude.

Istina je da ni njoj u zivotu nije uvijek lako ali na njenom licu nikada necete vidjeti tugu. Ona se sa problemima bori sa osmijehom jer njen ponos nece joj dozvoliti da drugi vide ukoliko joj ne ide u zivotu. Ana je ponosna zena koja ce svakome pomoci, ali koja sebi nikada nece dozvoliti da zavisi od drugih. Nije njoj problem da zasuce rukave i da da se posteno izbori za svaki svoj dinar, ona se postenog posla ne plasi. Mozda bas zbog toga ona u zivotu postigne skoro sve sto pozeli. Naucila je da se potrudi ukoliko nesto zeli, jer zena koja nosi ime Ana nikada sebe nece dovesti u situaciju da neko drugi ostvaruje njene zelje.

Nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2