SIGURNA astro prognoza za naredni period!

SIGURNA astro prognoza za naredni period!

05/05/2022 0 By Lela

Sigurna astro prognoza za naredni period za sve znake zodijaka. Saznajte sta vam zvezde spremaju u narednom periodu sto treba da znate.

OVAN

Dragi Ovnovi, sigurna astro prognoza porucuje budite spremni na mnoge novine koje vas ocekuju u narednom periodu na poslovnom planu.  Vaše ideje vezane za ličnu afirmaciju doći u prvi plan. Budite oprezni, posebno po pitanju legalnosti vaših akcija i dobro osmislite svaki kora . Bilo kako bilo, prilika za nove ljubavi i flert biće na pretek tokom cele godine, a od vas zavisi da li ćete ih iskoristiti. Ako ste u prethodnom periodu nešto zabrljali, sada ćete moći da to ispravite.

BIK

Za vas dragi Bikovi,imamo savet, iskoristite ovaj period da postavite jake temelje za nove, uspešne poduhvate. Period  leta nije povoljan za nove dogovore oko posla, tako da je najbolje da sacekate pocetek jesen za neke ozbiljnije pregovore koji ce biti na duze staze. Vas ljubavni život postaje uzbudljiviji i intrigantniji. Pitanje je samo hoćete li to prihvatiti kao poklon ili kao opterećenje.A da li će neka od novih veza potrajati, zavisi od toga koliko su vaše želje realne kao i od brojnih “spoljnih” okolnosti.

BLIZANCI

A Vi dragi naasi Blizanci,najpre bi trebalo da dovršite sve započete poslove i tek onda da se prihvatite novih ideja. Samo pošten rad i poštovanje pravila mogu vam pomoći da prevaziđete probleme. Izbegavajte stresne situacije koliko god možete. Potrudite se da u postojećoj vezi što bolje funkcionišete i da unesete pozitivne promene koje će oplemeniti vaš odnos.  Ako ste sami, moguće zaljubljivanje, u septembru kada vas očekuje dinamičniji period na emotivnom planu.

RAK

Dragi rakovi, sigurna astro prognoza tokom narednog perioda vas očekuje ulazak jedne osobe u vaš život. Vi nikako da upoznate neku kvalitetnu osobu, ali će se to tokom narednog perioda promeniti. Vi ćete upoznati osobu koja će na vas ostaviti lep utisak.

PROCITAJTE I: Finansijski horoskop za maj mesec! Nekoga ceka veliki dobitak!

LAV

Dragi lavovi, vama će naredni period doneti dešavanja koja vam se neće dopasti. Naime, vi ćete shvatiti pravu istinu o nekim osobama. Vi ćete shvatiti da neke osobe uopšte nisu onakve kakvim se predstavljaju i zbog toga će vam biti neopisivo teško.

DEVICA

Drage device, ako ćete vi nešto uspeti da učinite tokom narednog perioda, onda ćete svakako uspeti da rešite brojne probleme. Upravo će tokom narednog perioda mnogi vaši problemi postati ništa drugo nego ružna prošlost. Veliki mir će ući u vaš život.

Nastavak na sledećoj stranici…

Stranice: 1 2