BIKU OKTOBAR donosi mnogo energicnosti i situacije koje ne ocekuje da ce mu se desiti!

BIKU OKTOBAR donosi mnogo energicnosti i situacije koje ne ocekuje da ce mu se desiti!

20/09/2023 0 By Lela

Horoskop za bika za mesec oktobar. Saznajte sta biku oktobar donosi vazno u svim segmentima zivota sto treba da zna.

Hej, ti šarmantni biku, ti. Biku oktobar će biti interesantan mesec za vas. Zvezde su se uskladile kako bi donele malo uzbuđenja u vaš ljubavni život, uzdrmale stvari na poslu, dale podsticaj vašem bankovnom računu i podstakle vas da donosite zdrave odluke. Romantika je u vazduhu dok Venera ulazi u vaš znak, dajući vam dodatnu privlačnost i magnetizam. Iskoristite to u svoju korist i zamolite tu slatku na piće, odgovor će biti da. Što se tiče posla, pred vama je nova prilika koja će vas izazvati i proširiti vaše veštine. Bogovi novca vam se takođe smeju, sa šansom da zaradite dodatni prihod ili čak osvojite malu nagradu ili dve. Što se tiče vašeg zdravlja, motivacija i energija su tu da uspostavite neke dobre navike i rutine. Sve u svemu, oktobar izgleda vedro, pa izađi i prihvati sve dobre stvari koje ti dolaze, Bik. Svet je vaša ostriga ovog meseca, pa ga otvorite!

PROCITAJTE I: JUPITER U ZNAKU BIKA JE DONEO LUDA IZNENADJENJA: SUSRETI BIVSIH LJUBAVI U NAJAVI!

Uvod Biku Oktobar ce biti…

Oktobar ce biti mesec pun iznenadenja za Bika. Ocekujte puno dešavanja na polju ljubavi, posla i finansija. Bićete prinuđeni da donosite brze odluke koje će uticati na vašu budućnost.

Na polju ljubavi, ako ste u vezi, partner će tražiti više pažnje i posvećenosti. Ako ste slobodni, upoznaćete nekoga ko će vam se svideti na prvi pogled. Međutim, idite polako i budite oprezni. Ne žurite sa ozbiljnim odlukama. Uživajte u flertu i upoznavanju.

Na poslovnom planu, šef ili kolege će vam ponuditi nove izazove i odgovornosti. Iako će to značiti više posla, prihvatite jer će vam doneti veću satisfakciju i finansijske nagrade. Ako tražite posao, dobre vesti su da ćete dobiti nekoliko ponuda. Razmislite pažljivo pre nego što donesete konačnu odluku.

Što se tiče novca, očekujte neočekivane dobitke kao što su nasledstvo, povrat poreza ili lutrija. Međutim, budite oprezni i ne trošite sve odjednom. Uložite u nekretnine ili štednju za crne dane.

Za zdravlje, vodite računa o ishrani i redovnoj fizičkoj aktivnosti. Stres na poslu može da utiče na vaš imunitet. Uzmite vremena za odmor i opuštanje kako biste održali dobro zdravstveno stanje.

LJUBAV

Ovog oktobra ljubav je u vazduhu za vas, Bik! Sa šarmantnom Venerom u vašem znaku ceo mesec, drugima delujete kao ekstra slatki i privlačni. Nemojte se iznenaditi ako budete pozvani da izađete na mnogo sastanaka ili dobijete iskrene komplimente od svoje simpatije.

Romansa i veze

Ako ste slobodni, stavite se tamo – bilo da izlazite na mreži ili samo vodite neobavezne razgovore sa slatkima koje vidite na svojim uobičajenim mestima. Nikad ne znaš ko bi mogao da ti zapne za oko! Oni u vezama želeće da isplaniraju neko posebno kvalitetno vreme zajedno. Kuvajte domaći obrok, gledajte zvezde noću, masirajte jedni druge – sve što vam pomaže da se ponovo povežete.

Sa punim mesecom u Ovnu 20. oktobra, strasti i ćudi mogu da se razbuktaju. Odvojite tajm-aut da sprečite sitne svađe pre nego što počnu. Kompromis i stvarno slušanje partnerove perspektive mogu vas učiniti još jačim.

Sve u svemu, ovaj mesec favorizuje izlaske, partnerstva i posvećenost. Nemojte se plašiti da stavite etiketu na to ili da stvari podignete na viši nivo. Zvezde te sve vreme podržavaju u stvarima srca, Bik. Pratite svoja osećanja i uživajte u svoj ljubavi i naklonosti koja vam dolazi!

PRIDRUŽITE NAM SE I ZABAVITE SE SA NAMA SVAKOG DANA. KLIKNI >>>OVDE<<<

POSAO

Biku oktobar donosi obećavajuće poslovne prilike za Bika. Pošto se Sunce kreće kroz Vagu, znak partnerstva i saradnje, ovo je odlično vreme za saradnju sa drugima na kreativnim projektima. Možda ćete pronaći nove klijente ili osnovati korisne poslovne saveze.

Novi klijenti i poslovna partnerstva

Planetarna poravnanja ovog meseca favorizuju potpisivanje ugovora i preuzimanje dugoročnih obaveza. Ako ste pregovarali o dogovoru, zvezde sugerišu da je ovo vreme da to napišete. Takođe ćete verovatno privući nove klijente ili kupce, posebno oko punog meseca 20. oktobra. Iskoristite svoje veštine umrežavanja i društvene veze da biste proširili vest o svojim uslugama ili proizvodima. Zajednička ulaganja i partnerstva formirana ovog meseca imaju potencijal za veliki uspeh i dugovečnost.

Povećana produktivnost i unapređenje posla

Sa preduzimljivim Marsom koji se veći deo meseca kreće kroz ambicioznog Jarca, vaša produktivnost i motivacija na poslu biće visoka. Ovo je idealno vreme da preuzmete više odgovornosti ili zatražite povišicu ili unapređenje. Vašu posvećenost i radnu etiku će verovatno prepoznati autoriteti kao što su menadžeri, pa predstavite svoja dostignuća i vrednost kompaniji. Kreativno i strateško razmišljanje dolazi lako, omogućavajući vam da rešavate probleme na inovativne načine.

Sve u svemu, oktobar izgleda veoma obećavajuće za poslovna i karijerna pitanja. Iako na tom putu može biti nekoliko prepreka ili komplikacija, verujte u svoje sposobnosti i rasuđivanje. Uz naporan rad i istrajnost, možete postići velike stvari ovog meseca. Uspeh i sreća su vam na dohvat ruke ako pružite ruku i iskoristite šansu. Univerzum će nagraditi vašu inicijativu i hrabrost.

Nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2