BLIZANCI: horoskop za jun! Čeka vas zanimljiv mesec!

BLIZANCI: horoskop za jun! Čeka vas zanimljiv mesec!

27/05/2022 0 By Lela

Blizanci: horoskop za jun mesec u svim segmentima života.

Posao:

Blizanci: horoskop za jun poručuje… Dragi Blizanci, U prvoj dekadi juna potrudite se da usmerite svoje akcije ka onim projektima i radnim zadacima za koje ste sigurni da će uroditi plodom i doneti vam profit. 6. juna će Merkur ući u znak Device i vaše polje usluga, a Saturn, vladar vašeg polja posla, krenuće direktno. Pokrenućete realizaciju nove vrste usluga, kao što je servis za korisnike i slično, što će uvećati broj klijenata koji će vam biti stalni kupci usluga.

PROČITAJTE I: Znaci zodijaka koji se lako ZALJUBLJUJU NA PRVI POGLED!

Moći ćete i da ubrzate razvoj dugoročnih projekata, pod uslovom da ste uspeli da u proteklom periodu rešite zaostale obaveze. Venera će 8. juna praviti kvadrat sa vašim vladarem Marsom i doneće vam teškoće na polju javnosti.   Budite pažljivi u vezi administracije i pravnih stvari jer na tim poljima ćete biti suočeni sa teškoćama. 11. juna Mars ulazi u znak Vodolije. Pružiće vam se mogućnost za ulazak u novi saradnički odnos. Trigon Sunca sa Plutonom će vam doneti mogućnost da kroz prilagodljivost i snalažljivost postignete bolje pozicije.

Uspeh ćete ostvariti ako se bavite marketingom, istraživanjem tržišta i trgovinom energenata.

PRIDRUŽITE NAM SE I ZABAVITE SE SA NAMA SVAKOG DANA. KLIKNI >>>OVDE<<<

Jupiter će 12. juna praviti sekstil sa Plutonom, što će vam doneti priliku da poboljšate finansijsko stanje. Potrebno je da pazite na nepredviđene okolnosti, kao i na nešto što niste na vreme rešili, a tiče se novca ili jednog duga. U isto vreme će Venera praviti opoziciju sa Uranom. Što može da vam poremeti finansijske planove i umesto očekivanog dobitka da dođe do zastoja ili kašnjenja na polju novca.

Zaradu ćete svakako povećati ako se bavite građevinarstvom, poljoprivredom i trgovinom nekretninama. U trećoj dekadi juna Merkur i Sunce će praviti kvadrat sa Saturnom.

Na teškoće ćete nailaziti u odnosima sa poslovnim partnerima. Neslaganja će iskrsnuti oko planiranja i finansiranja novog projekta. Nezaposleni Blizanci će uspeti da dobiju novi posao kao agenti ili operateri u marketinškoj agenciji. Blizanci koji su zanatlije po profesiji, takođe će biti u mogućnosti da se zaposle na neodređeno vreme.

Nastavak na sledećoj stranici…

Stranice: 1 2