BLIZANCI: horoskop za jun! Čeka vas zanimljiv mesec!

BLIZANCI: horoskop za jun! Čeka vas zanimljiv mesec!

27/05/2022 0 By Lela

LJUBAV

Blizanci: horoskop za jun poručuje… Ako ste u vezi.

Kvadrat Sunca sa Jupiterom koji vlada vašim polje braka i ljubavi donosi vam u prvoj dekadi juna neslaganja sa voljenom osobom oko zajedničkih finansija. Nećete moći da se složite ni u vezi zabave i putovanja. U drugoj dekadi meseca ćete uspeti da postignete dogovor i prevaziđete teškoće u odnosu. Pronaći ćete nova zajednička interesovanja.

PROČITAJTE I: Idealne supruge ZODIJAKA: Muskarci lude za njima!

Treća dekada juna vam donosi pojačane strasti koje mogu da izmaknu kontroli i da izazovu poneku ljubomronu scenu. Obratite više pažnje potrebama voljene osobe i potrudite se da poboljšate komunikaciju. Kvadrat Merkura sa Jupiterom će izazvati nesklad jer ćete imati različite potrebe i želje. Ako budete prilagodljivi, uspećete da znatno ublažite neslaganja.

PRIDRUŽITE NAM SE I ZABAVITE SE SA NAMA SVAKOG DANA. KLIKNI >>>OVDE<<<

Blizanci: horoskop za jun poručuje… Ako ste slobodni…

Početkom juna biste mogli da se zaljubite, ali ćete već za nekoliko nedelja 20. juna kada će Venera biti u opoziciji sa Neptunom shvatiti da ste previše idealizovali partnera i da ste pogrešili, kao i mnogo puta do sad. Ne zalećite se previše, jer bi trebalo da malo uključite razum kada ulazite u vezu. Ako poslušate savet i potrudite se da realnije pristupite osobi u koju se zaljubit. Imaćete više šansi da izbegnete neprijatna dešavanja i da uđete u prolaznu ali uzbudljivu vezu.
Stariji Blizanci će patiti malo krajem meseca, ali će to dovesti do odluke da prestanete sa zaljubljivanjima i konačno nađete stabilnost. Prvo vi morate biti stabilni i smireni da biste našli sličnog partnera, jer samo slično privlači slično.

Stranice: 1 2