Jednostavno ove zene zodijaka su NAJBOLJE MAJKE!

Jednostavno ove zene zodijaka su NAJBOLJE MAJKE!

13/08/2023 0 By Lela

Jednostavno neke zene zodijaka se izdvajaju od drugih po nekim svojim kvalitetima. Neke su bolje supruge, neke su bolje poslovne zene, a neke su medju ostalom najbolje majke zodijaka. Istrazivanja pokazuju da sledece dame zodijaka nose tu titulu.

Rak

Zena rak je dama koja je idealna majka. Ona jednostavno ima pristup deci koji retko koja zena ima. Ona je zena koja ce zapostaviti mnogo drugih aspekata u zivotu, ali majcinstvo nikada. Zena rak odgaja odgovornu i decu koja imaju divnu dusu. Od dece ne ocekuje nemoguce i uskladjuje se njima. Veoma je briznaa i pozrtvovana majka. U stanju je da neumorno se bori sa svakim problemom koje njeno dete ima. Zena rak voli da ugadja svojim mezimicama i mezimcima.

PROCITAJTE I  Vazna vest stize raku, jarcevi budite spremni na ovo iznenadjenje! Jednom znaku proslost nece dati mira!

Jedino cega treba da se cuva je da previse ne razmazi svoju decu. Mada bas tu ona i zna granicu. Spremna je mnogo toga da im pruzi, ali da im stavi do znanja da za mnoge stvari mora i da se bore.

PRIDRUŽITE NAM SE I ZABAVITE SE SA NAMA SVAKOG DANA. KLIKNI >>>OVDE<<<

Lav

Zena lav je dama koja vazi za jednu od najboljih majki zodijaka. Ona se izdvaja po svojim principima u kojima je istrajna. Njena deca dobijaju svu mogucu paznju i ljubav koja im je potrebna. Majka je koja predstavlja simbol neznosti i posvecenosti. Medjutim, postoje pravila u ponasanju koja se znaju i to se nikako ne krsi.

Zena lav odgaja decu koja su dobrodusna ali i svesna i borbena. Jednostavno ne predaju se kada naidje prepreka u zivotu. Zena lav je uglavnom svojoj deci i najveci uzor i primer. Bas tako se i ponasa kada je sa njima, vazni su joj i postupci i ponasanje kakvom ih uci.

Nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2