Zena SKORPIJA je neko sa kim se ne igra! Moze biti prava opasnica!

Zena SKORPIJA je neko sa kim se ne igra! Moze biti prava opasnica!

13/08/2023 0 By Lela

Zena skorpija je dama koju krase mnogi kvaliteti. Ona je zena koja moze biti dobra kao andjeo, ali u njoj mozete probuditi i pravog djavola.

Zena skorpija je dama koja zaista veoma pazljivo bira ljude koje ce pustiti u svoj zivot. Ona nikome nije na tacni i veoma je tesko doci do njenog srca. Oprezna i pazljiva u zivotu uvek je bila ova dama i uvek ce i biti takva.

PROCITAJTE I Vazna vest stize raku, jarcevi budite spremni na ovo iznenadjenje! Jednom znaku proslost nece dati mira!

Zena skorpija ne veruje ljudima. Mnogo puta je bila povredjena da bi sada uspela da svoje poverenje tek tako da. Mnogo toga je prosla u zivotu. Bas zato sto je jaka zena zivot je nije mazio. Susretala se u zivotu sa raznim profilima licnosti. Shvatila je da je najmanje sto ima na svetu dobrih i postenih ljudi.

Shvatila je da svako gleda svoj interes. Cak je to osetila zena skorpija i na svojoj kozi. Mnogo puta je bila dobar covek i pomagala ljudima oko sebe. Kasnije bi vecina njih pokazali svoje pravo lice i svoju nezahvalnost.

PRIDRUŽITE NAM SE I ZABAVITE SE SA NAMA SVAKOG DANA. KLIKNI >>>OVDE<<<

Zivot je skorpiju naucio da bude veoma orezna. Naucio ju je sta znaci biti povredjen kada previse verujes ljudima.

Zena skorpija je sjajan prijatelj. Ona svojim pravim prijateljima uvek je na raspolaganju. Puna je razumevanja, paznje i podrske prema njima. Takodje njeni prijatelji su osobe na koje i ona moze da se osloni .i kojima moze da veruje. Zato ih je i malo. To su osobe koje su joj vise pokazale svoju odanost i privrzenost. Osobe koje su joj pokazale da moze da im veruje u svakoj situaciji.

Nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2