Mlad mesec u devici je 28. avgusta! Saznaj kako ce uticati na tvoj znak zodijaka!

Mlad mesec u devici je 28. avgusta! Saznaj kako ce uticati na tvoj znak zodijaka!

27/08/2022 0 By Lela

Mlad mesec u devici nam dolazi 28. avgusta. Ova pojava ce imati uticaj na zodijak. Saznajte kakav uticaj ce mlad mesec imati na vas znak zodijaka.

Ovan

Dragi ovnovi, vama mlad mesec u devici omogucava neke nove ponude. Ove ponude se odnose na nove poslove. Medjutim, budite oprezni. Nemojte preterivati, jer takodje postoji mogucnost da napravite gresku.

Bik

Dragi bikovi, vi cete tokom ove pojave imati vecu naklonost prema deci. Naglasena vam je komnikacija prema deci i prijace vam to. Potrudite se da vam raspolozenje bude na vrhuncu i da im prenosite pozitivnu energiju.

Blizanci

Dragi blizanci, ova pojava ce uticati na vase odluke kada su nekretnine u pitanju. Odlucicete se u ulaganja. Da li je u pitanju renoviranje, uredjenje ili sama kupovina stana. Ovo ce biti idealan momenat za to.

 

PRIDRUŽITE NAM SE I ZABAVITE SE SA NAMA SVAKOG DANA. KLIKNI >>>OVDE<<<

 

 

Rak

Dragi rakovi, vama mlad mesec u devici donosi promene na poslu. Da li je u pitanje priava za stalno koju ocekujete. Moze se upravo tada desiti. Ili je unapredjenje. Neka pozitivna promena na poslu vam sledi sigurno.

Lav

Dragi lavovi, vama je naglaseno polje u kome je novac. Nesto ce se promeniti kada je vasa finansijska situacija u pitanju. Ili cete dobiti novi posao koji ce vam dobro doci. Ili cete dobiti ponudu za sporedni posao koji ce vam doneti dobru zaradu.

Devica

Drage device, mlad mesec u devici vam donosi ono sto vam vec dugo treba. Promene u pogledu na zivot ce se desiti. Promenicete nacin ishrane, odnosa prema zivotu i jos neke stvari koje ce vam itekako prijati.

Nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2