VLADAVINA DEVICE je pocela! Saznajte kako utice na vas znak!

VLADAVINA DEVICE je pocela! Saznajte kako utice na vas znak!

28/08/2022 0 By Lela

Vladavina device je pocela 23. avgusta i trajace sve do 22. septembra 2022 godine. Ova vladavina ce imati razne uticaje na znake zodijaka. Saznajte kako ce uticati na vas znak.

Ovan

Dragi ovnovi, vi svakako za vreme vladavina Device ne biste trebali da trosite svoju energiju bespotrebno. Mlad mesec u devici koji ce nastupiti 28. avgusta veoma ce pozitivno uticati na vas. Vi cete takodjee morati da donesete neke vazne odluke.

PROCITAJTE I: Finansijski dobitak ceka ove znake u SEPTEMBRU!

Bik

Dragi bikovi, Uran je krenuo retrogeno i dao vam priliku da prikocite i razmislite o svemu. Mlad mesec u devici ce vam dati priliku da vise mislite na sebe. Nikako nemojte da preterujete, ne cinite i ne prihvatajte vise od onoga sto mozete da iznesete.

Blizanci

Dragi blizanci, Merkur je vas vladar, a retrogeni Merkur krece 9. septembra. Tada krece i vase vreme. Mozete da se osetite u pojedinim momentima i umorno ili sa manjkom energije. Iskoristite taj period za odmor.

PRIDRUŽITE NAM SE I ZABAVITE SE SA NAMA SVAKOG DANA. KLIKNI >>>OVDE<<<

Rak

Dragi rakovi, vreme je doslo da prikocite. U proslim mesecima vi ste dali sebe vise od maksimuma. Sadaa je sezona device idealno vreme da odmorite. Mlad mesecu u Devici 28. avgusta je idealno vreme da iznesete sve svoje probleme i izbacite iz sebe ono sto vas muci.

Lav

Dragi lavovi, ova sezona devica na vas ce uticati turbulentno. Vi ste izasli iz vladavine svog znaka i sada ste osetljivi. Samo se potrrudite da ne pravite konfliktne situacije kadaa nema potrebe za tim. Ova sezona bi mogla veoma lako da vas navede na to.

Devica

Drage device, vase vreme krece! Vladavina device donece vam dosta srece u narednim danima. Tokom ove vladavina neizbezno je reci da ce vam zvezdee biti naklonjene. Vama ce sve ici za rukom pa tako da u ovom periodu donesite vazne odluke.

Nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2