Samo JAKU ZENU ne mozes lako slomiti! Da li ti imas osobine JAKE ZENE?!

Samo JAKU ZENU ne mozes lako slomiti! Da li ti imas osobine JAKE ZENE?!

03/08/2023 0 By Lela

Zivot je dovoljno tezak. Zene su oduvek bile diskriminisane, jer su slabiji pol. Uvek se bore i borice se za svoj polozaj, ali samo jaku zenu ne mozes poraziti!

Nije lako biti zena u danasnje vreme. Svi zenski rod stavljaju u drugi plan, jer su Boze moj muskarci rodjeni da budu vodje. Ali da li je to stvarno tako? Samo jaku zenu ne mogu dotaci ti komentari. Saznajte da li ste i vi tip jake zene ili ste ipak malo slabije.

PROCITAJTE I: Astro vesti za petak i subotu! Nekome slede dani iz snova!

Jakim zenama smatraju se mnoge. Mnogi se gadjaju terminima jaka zena i neunistiva. Medjutim, da bi to stvarno bile uopste nije tako jednostavno. Sta vise, samo jaku zenu mozete pokusati da unistite glupim igricama. Nju ne mozete slomiti. Jaka zena je svesna situacije oko sebe. Ona je ta koja se ne libi da se bori za sebe i svoja prava. Iako su jake zene veoma pozeljne, njih se muskarci ustvari pomalo i plase.

PRIDRUŽITE NAM SE I ZABAVITE SE SA NAMA SVAKOG DANA. KLIKNI >>>OVDE<<<

Ona je rodjena za sve. Samo jaka zena se ne boji svoje uloge u ovom zivotu. Samo jaka zena ce opstati ma koliko god to bilo tesko. Samo jaku zenu ce svaki poraz uciniti jacom.

Ona je ta koja cesto ima ulogu i muskarca i zene. Ne zato sto ona to zeli, da se razumemo. Takva zena to postaje, jer je zivot prisilio a to. Ona je ta koja samostalno donosi veoma bitne odluke u zivotu. Nije tip zene koja ce cekati da joj se situacija nametne. Da se namesti ili neke kockice poklope. Ova zena se ne boji rizika.

Mnoge stvari koje drugi ne mogu da izdrze, niti mogu da se bore sa tim, jaka zena moze. Ona na svojim ledjima ponese i vise nego sto neko moze da zamisli.

Nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2