Samo JAKU ZENU ne mozes lako slomiti! Da li ti imas osobine JAKE ZENE?!

Samo JAKU ZENU ne mozes lako slomiti! Da li ti imas osobine JAKE ZENE?!

03/08/2023 0 By Lela

Postoji i objasnjenje zasto njoj rizik nije problem. Samo jaku zenu ne mozete poljuljati u njenim odlukama. Kada nesto odluci ne postoji sila koja ce je zaustaviti. Nikakve situacije, kockice niti ostala poklapanja nju ne interesuju. Ona je svesna sebe, svesna svojih mogucnosti. Pre svake odluke ona dobro razmisli. Ove zene nisu ishitrene, nego mudre.

Cesto se muskarci boje jake zene kao sto smo i rekli. One su jake i izdrzljive. Njih ne mozes tek tako uzdrmati. Realno, ponekada je tesko muskrcu da se nosi sa jacinom jedne takve zene. One svojim samopouzdanjem obaraju sve sa nogu. Ovakvu zenu ne mozes omalovaziti ili pokusati da “postavis na svoje mesto”! Ona odlicno zna gde joj je mesto. Ona zna koliko vredi i niko ne moze da je poljulja sa te pozicije. Ova zena je pre svega inteligentna i zna sta zalsuzuje i ko joj “prodaje maglu”!

PRIDRUŽITE NAM SE I ZABAVITE SE SA NAMA SVAKOG DANA. KLIKNI >>>OVDE<<<

Samo jaku zenu ne moze da ima svaki muskarac. Vec samo onaj koji je je vredan i koji moze da ide ruku pod ruku sa njom!

Jaka zena ima svoje stavove i principe u zivotu i toga se uvek drzi. Ona je zena koja zna da kaze “Ne”! Njeno ne je difinitivno i tu nema mesta ubedjivanju. Takodje ovo je zena koja itekako postuje tudja pravila, ali svojih se drzi. Ne zeli da joj neko namece svoje stavove. Ona odlicno zna kako zeli da gradi svoj zivot i da ga vodi. Njoj nisu potrebni ni vodici, ni ucitelji, ni oslonci. Ona je sama itekako stabilna i sposobna!

Samo jaku zenu ovaj tekst ce da zainteresuje, jer ce se pronaci u njemu.

Stranice: 1 2