To sto DEVICE imaju cistu dusu, ne znaci da neko moze da je gazi!

To sto DEVICE imaju cistu dusu, ne znaci da neko moze da je gazi!

06/09/2023 0 By Lela

Device su osobe koje su zaista posebne. One ne mogu biti neprimecene. To sto moze jedna devica kada nesto naumi, to ne moze svako.

Device su osobe koje su itekako britke na jeziku. One uvek kazu ono sto misle svidelo se to nekome ili ne. One nemaju razloga da kriju svoje namere jer su ciste. Veoma su otvorene. Nikada nemaju zadnje namere i veoma transparentno je ono sto one zele. To sto jedna devica kaze istinu u lice ne znaci da je losa namera po sredini.

PROCITAJTE I Srecnici do kraja nedelje! Ove znake ce pratiti velika sreca!

Borbene i odlucne u zivotu mogu da postignu mnogo toga. One ne odstupaju od svojih ciljeva. Kada se namerace nesto da ostvare, ne postoji sila koja moze da ih zaustavi. Ukratko to sto zele to i dobiju. Nikada ne gaze preko drugih da bi to ostvarile. Device veruju u sebe i u svoje sposobnosti. Sta vise, one su veoma sposobne osobe koje su pri tome veoma snalazljive. Zbog toga mogu se snaci u svakoj situaciji. Gde god da se nadju one uspeju da se izbore. Veoma odlucno i spretno.

PRIDRUŽITE NAM SE I ZABAVITE SE SA NAMA SVAKOG DANA. KLIKNI >>>OVDE<<<

Device su pri tome veoma samostalne. To sto imaju u zivotu same i ostvare. One ne dozvoljavaju sebi da zavise od nekoga. One u zivotu vole da se bore same za sve. Ne vole da sede i kukaju, to nikako nije njihov stil zivota. Odlucne i uporne sa svim obavezama i izazovima u zivotu se snalaze same.

Ne mislite da jednu devicu zivot mazi. Ne mislite da je njoj sve lako. Ne nije… Nju je zivot itekako sibao i sproveo kroz razne uragane. Medjutim, uvek je uspela da ustane i jaca nastavi dalje.

Nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2