To sto DEVICE imaju cistu dusu, ne znaci da neko moze da je gazi!

To sto DEVICE imaju cistu dusu, ne znaci da neko moze da je gazi!

06/09/2023 0 By Lela

Device su poznate po tome da imaju divnu dusu i cisto srce. U njima nema zlobe niti su osobe koje nekome zele zlo. Device su veoma humane i uvek su tu da pruze pomoc kome god da je to potrebno. Devica je ta koja uvek medju prvima ce pritrcati u pomoc.

Medjutim, i to ima svoju drugu stranu. Danas su ljudi veoma koristoljubivi i vole da se igraju sa dobrim osobama.  Upravo to dobro zna i jedna devica. To sto ima dobru dusu ne znaci da neko moze da je gazi. One ne dozvoljavaju da ih neko iskoriscava. Ona odlicno zna da proceni ljude koji su tu samo iz ciste koristi. Ne voli takve osobe i vrlo brzo ih postavi na svoje mesto.

PRIDRUŽITE NAM SE I ZABAVITE SE SA NAMA SVAKOG DANA. KLIKNI >>>OVDE<<<

Takodje ova zena ne voli manipulatore i lazove. Jezi se na takve osobe. Ona prezire laz i lazove drzi sto dalje od sebe.

Veoma je jaka vokabularno. To sto pokusa neko da joj neko zeli da napakosti, jer smatra da je jaci, veoma brzo ga demantuje. Ona argumentima zna da barata odlicno, tako da vokabularno retko ko joj je dorastao.

Devica je osoba koja je veoma privrzena svojim voljenima. Upravo porodica je njena slaba tacka. Nikome ne dozvoljava da joj narusi mir u domu. Ko pokusa to, veoma brzo zazali. Takve osobe smatra svojim neprijateljima.

Stranice: 1 2