Tokom JUNA vazna desavanja za JARCA! Prva polovina meseca obecava!

Tokom JUNA vazna desavanja za JARCA! Prva polovina meseca obecava!

04/06/2022 0 By Lela

Tokom juna vazna desavanja za jarca u svim segmentima zivota. Saznajte sta vam zvezde porucuju tokom ovog meseca sto morate da znate.

Posao:

Astro tokom juna…

Relativno miran, da ne kažemo standardan, mesec je pred Jarčevima. Prva polovina meseca ima jače aspekte za posao, pa dajte sve od sebe da se u prvih 15ak dana aktivirate najviše što možete. Da odradite sve što ste planirali i da se nadate da će uloženi trud da vam se isplati. Usled Merkura u Ovnu mogući su manji problemi u komunikacijama. Pa se zato preorijentišite na svoj rad, a pregovore i dogovore odložite za kraj meseca.

PROCITAJTE I: Astro ljubavna nedeljna prognoza za sve znake zodijaka!

Oni koji traže posao, najveće šanse da ostanu zapaženi isto imaju u prvih 15-ak dana meseca, pa ako idete na neki razgovor za posao, ako pratite oglase… Dajte sve od sebe da do kontakta dođe tokom prve polovine juna.
Posle dobrog perioda ulazimo u jednu kolotečinu, gde ćemo morati da pravimo kompromise. Da se prilagođavamo novim uslovima, novim ljudima ili idejama, a bolji period ide za one koji imaju svoje privatne poslove. Koji mogu da očekuju i bolje finansijske rezultate krajem meseca!

PRIDRUŽITE NAM SE I ZABAVITE SE SA NAMA SVAKOG DANA. KLIKNI >>>OVDE<<<

Zdravlje:

Tokom juna…

Ako ste navikli da živite brzim tempom, tempom koji nam nameće život, moraćete malo da usporite i povedete računa i o sebi. Razmislite samo, koliko vremena odvajate na posao, a koliko za svoje zdravlje… Pripazite na količinu manje zdrave hrane, fast foodova, pekara i slično, i smanjite je na najmanju moguću meru. Jedite što više kuvane i tečne hrane, što više povrća. Ako ste imali problema sa glavoboljama više od 3-4 puta tokom prethodnih mesec dana, bilo bi dobro da odete na pregled i da vidite zašto se to dešava. Da sprečite da se u budućnosti te glavobolje češće dešavaju. Vaše zdravlje je u samo vašim rukama, možete da ga održavate na odličnom nivou, ali isto tako da ga srozate na dno. Mislite o tome.

Nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2