VODOLIJA: horoskop za jun! Mesec u kome vas ocekuju dobici!

VODOLIJA: horoskop za jun! Mesec u kome vas ocekuju dobici!

04/06/2022 0 By Lela

Vodolija: horoskop za jun u svim segmentima zivota. Saznajte sta vam zvezde spremaju u svim segmentima zivota tokom ovog meseca.

Posao:

Vodolija: horoskop za jun…

Drage Vodolije, Merkur će početkom juna praviti sekstil sa Venerom što će vam doneti uspešne dogovore i početak saradnje sa inostranim partnerom.   Merkur će 8. juna ući u znak Device i praviće trigon sa Uranom i Saturnom. Sto će pozitivno uticati na vaše finansijsko stanje. Doneće vam značajan obrt novca koji ćete moći da investirate u dugoročne projekte. Imaćete dobiti od ulaganja u nekretnine i opremu za rad.

PROCITAJTE I: Astro ljubavna nedeljna prognoza za sve znake zodijaka!

Pripazite na odnose na vašem radnom mestu jer će vam kvadrat Venere sa Marsom doneti neslaganja sa nadređenima i kolegama.   11. juna će Venera ući u znak Škorpiona i vaše polje posla i karijere. kako je Venera u izgonu u Škorpionu, biće vam potrebno više strpljenja kako biste uspeli da savladate izazove koji su pred vama.

13. juna  Mars ulazi u vaš znak. Imaćete više motivacije da se posvetite prioritetnim ciljevima koje ste u proteklom periodu bili primorani da prolongirate zbog nepovoljnih okolnosti i nedostatka investicija.

PRIDRUŽITE NAM SE I ZABAVITE SE SA NAMA SVAKOG DANA. KLIKNI >>>OVDE<<<

Sekstil Jupitera sa Plutonom doneće vam vanredne dobitke koji pristižu tajnim kanalima.

Budite pažljivi 16. juna u pogledu finansija. Izbegavajte nove investicije i pazite kako rukuijete novcem. Merkur će praviti opoziciju sa Neptunom koji se nalazi u vašem polju novca. Bićete skloni greškama koje vam mogu naneti ozbiljne gubitke.

U trećoj dekadi juna Merku i Sunce će ući u znak Vage i praviće trigon sa Marsom koji se nalazi u vašem znaku. Imaćete koristi od poslovnih putovabnja kojih će biti više nego obično. Uspeh u napredak vas očekuje ako se bavite oblastima turizma, prosvete i izdavaštva.

Pripazite na nedobronamerne osobe koje će pokušati da vas prevare i steknu korist na vašu štetu. Jer će Sunce i Merkur praviti kvadrat sa Saturnom. Na polju novca ćete imati stabilno stanje. Nezaposlene Vodolije će biti u mogućnosti da dobiju privremeni posao u oblastima marketinga koji bi mogao da im donese stalno zaposlenje ako pokažu traženi uspeh.

Nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2