Zivoti ce im se okrenuti naglavacke:Poceo je RETROGRADNI URAN, ovim znacima donosi LUDILO ZIVOTA!

Zivoti ce im se okrenuti naglavacke:Poceo je RETROGRADNI URAN, ovim znacima donosi LUDILO ZIVOTA!

29/08/2023 0 By Lela

Retrogradni uran je stigao. Zivoti nekih znakova zodijaka ce se skroz promeniti. Ovaj uran trane od 28.8.2023. do 27.01.2024. godine.

Zivoti ovih znakova ce doziveti veliku promenu:

PROCITAJTE I: BIVSI I LJUBAVNA SANSA: U narednih SEDAM DANA, od ova dva znaka BIVSI salje PORUKU – sve su ucinili da ih prebole ali oni su NEZAMENJIVI!

BIK

Dragi bikovi, vi ste neko ko odlicno zna sta zeli u zivotu. Neko ste kome zivoti drugih ljudi ne interesuju i ne volite da se menjate u tudja posla. Veoma ste disciplinovani i imate svoje stavove u zivotu. Vi ste neko ko ne voli bas iznenadne promene. Vi gradite svoj svet i volite sigurnost. Mada ne mozemo reci da ste alergicni na srecu. Naravno da volite promene koje vam donose srecu i dobre stvari. Vi ste neko ko je veoma uporna i ne odustajete od stvarih koje zelite za sebe.

PRIDRUŽITE NAM SE I ZABAVITE SE SA NAMA SVAKOG DANA.  >>>OVDE<<<

Dragi bikovi, retrogradni uran je poceo 28.08.2023. godine i traje sve do 27.01.2024. godine.  On ce uvas zivot doneti velike promene i u emotivnom i u poslovnom zivotu. Ono sto ce vam se desiti u emotivnom zivotu ne mozete ni da predpostavite jer je pravo ludilo. Vi cete sredinom uticaja retrogradnog urana zavrsiti vasu sadasnju emotivnu vezu zbog losih odnosa. Medjutim, vi za cudo necete dugo patiti jer vam vec krajm godine u zivot dolazi osoba koja ce u vama probuditi novi osecaj, ljubav kakvu skoro niste osetili. Takodje vam stize neocekivana poslovna ponuda koja ce za vas predstavljati rizik, ali i jako veliki uspeh ako uspete u njemu. Zbog ovih promena ce zivoti bikova postati drugaciji, okrenuce im tok zivota u sasvim drugom pravcu. Iako vam se sada tako ne cini vi cete na kraju biti zadovoljni ovim promenama. Donece vam pravo ludilo, ali ce vasi zivoti postati uzbudljiviji i drugaciji sto ce vam se i svideti.

Nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2